reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki sierpień 2013 :)

mamaTomeczka wiem,co czujesz,bo ja przy @ w 1-2 dzień też często mam dramat....:no: Z reguły skręcam się z bólu,a teraz jak dostałam @,to przylazła o 5 rano :wściekła/y:,a ja bez żadnych tabletek przeciwbólowych!! Dopiero po paru godzinkach P. wstał i poszedł mi kupić...:no: Dlatego wiem,co to znaczy i łączę się w bólu,choć u mnie @ dziś już raczej ostatni dzień.

reklama
Coraz więce starających się babeczek ma termin @ na wrzesień, zachęcam do przyłączenia się do wątku https://www.babyboom.pl/forum/staramy-sie-f66/staraczki-2013-a-67460/ - takiego bez podziału na miesiące starań :-)

mamaTomeczka - trzymam kciuki &&&&&&&&&& bierzesz jakieś wspomagacze? Czy próbujecie ot tak (nie wiem czy pisałaś, ale chyba nie zwróciłam uwagi).
Niezły prezent dla synusia, musi się udać :tak:

Mój małż ma urodziny 23 sierpnia :zawstydzona/y: termin @ mam na 22... Ach, cudownie byłoby obwieścić mu tą informacje w dniu jego urodzin :rofl2:

straciatella prezent byłby faktycznie super :-) A dla mnie z kolei wrzesień jest dość wyjątkowym miesiącem,bo 25.09.2009 urodziłam Sarę i z kolei dla niej fantastycznym prezentem byłaby wiadomość,że będzie mieć rodzeństwo.:tak:

karotka - no to trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& :tak:

Mój mąż sobie zawsze żartuje, że najlepsze prezenty to te, zrobione samemu :] To mu podaruję, zrobiony razem :zawstydzona/y: (oby, oby, obyyyy )

Chyba, że zapeszę.

Mój synuś jest z 11.11 i to nie była zbyt przyjemna pora roku na rodzenie dzieci. :-p

Tomeczkowa Mamo - ja biore profilaktycznie folik 1x dziennie 0,4 mg. Jeśli uda się zafasolkować, to podwoję to 2x 0,4 mg i tak będę brać przez pierwszych 5-6 tygodni.

Ostatnia edycja:
mamaTomeczka - no proszę :-) data świetna to racja. Pamiętam mój poród - z racji święta liczba medyków drastycznie spadla.

A swoją drogą.. tak sobie sprawdziłam termin porodu, gdyby udało się tym razem - 02.05.2014. Więc byłaby szansa trafić w drugie święto narodowe :rofl2:

Stracietella - Dzięki za słowa otuchy. Mam nadzieję, że Twoje kłopoty, to jednak nie hormony, ja po odstawieniu tabsów długo miałam nieregularne cykle, ale nie sterałam się o dzidzię, więc nie było problemu. Trzymam kcuki &&&&&&

mamaTomeczka - Dzięki. Na pewno nam się uda, fajnie, że mamy podobne cykle, będę Cię podglądać :tak:
A we wrześniu zrobisz niespodziankę synkowi, musisz :-) no bo jak z @ przeżyć imprezę dziecięcą :baffled:
Ja też pierwszy dzień @ czuję się jak wypluta...boli mnie brzuch o krzyż. Powodzonka w starankach

reklama
Do góry