reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Aniolkowa :-( wiem że ci ciężko, ze czasem przychodzą takie chwile kiedy ma się dość wszystkiego i brakuje sił na starania i te wszystkie kombinacje im towarzyszące. Sama nie raz przez to przechodziłam i wiem że czasem dopada bezsilność, trzeba to przetrwac, odpuścić na chwilę i zbierac siły do dalszej walki, bo walczyć trzeba, w końcu musi się udać i ja dziś w to wierzę. Wiem ze wszystko się ciągnie i faktycznie czekanie do czerwca na wyniki to długo dla ciebie zapewne wieczność:sorry: ale ważne że cos się dzieje i że starają się znaleźć przyczynę waszych niepowodzeń. Wiem że dziś pewnie żadne słowa cię nie pocieszą bo jesteś zrezygnowana i zdołowana, ale to przejdzie i za jakiś czas nabierzesz sił żeby walczyć dalej. Ja wierzę, ze i tobie się uda szcześliwie donosić ciążę i w przyszłosci cieszyć się maleństwem, napewno tak będzie, ja to wiem:-)Trzymaj sie kochana, tulam cię mocno i zyczę duuużo siły, cierpliwości.

A co z innymi badaniami? teraz miałaś robione tylko AMH czy inne tez???

Do góry