Dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia i otuchy, w tych ciężkich dla mnie chwilach :***
loczkis spokojnej podróży i na zapas wszystkiego najlepszego w tą następną sobotę
Roxii kochana jak się czujesz??
joasia no piękna zdobycz, będziesz miała w co stroić swoją księżniczkę
kari złóż skargę na to babsko, bo tak nie może być, z tego co się orientuje nie masz jednego dnia na odbiór produktu, który wygrałaś na aukcji, tylko kilka. I przestań latać ze szmatą, nie zarośniesz brudem, a nawet jak będzie większy bałagan niż zwykle, to on jest twój i niczyja to sprawa, pamiętaj, że teraz wszystko ci wolno
Verita witaj, gratuluję dwójeczki dzieciaczków, widzę, że z Leicester jesteś. Ja w sumie mieszkam niedaleko. Ostatnio miałam okazję nocować w szpitalu na izbie w royalu
Powodzenia w starankach
abed jak twoje dolegliwości minęły??
basik witaj po tak długiej nieobecności, zaglądaj do nas częściej ;-)
aniolkowaa ty kiedy masz do tej kliniki, bo ja już straciłam rachubę czasu
noelka rozumiemy cię, że nie masz teraz czasu na bb i wszystko ci wybaczamy, najważniejsze, że zaczynacie się docierać z synkiem. Jeszcze trochę i będziesz odgadywała każdy rodzaj płaczu
Nie chce zapeszać, ale jakby plamienie ustało. Ale za to mój Filip mnie martwi, codziennie ma rozwolnienie, jak woda, jedyny plus, że jest to tylko maksymalnie do 3 razy na dobę, ale nic go nie boli, ani nie ma żadnych innych objawów. Ale od czego to wszystko, i na dodatek żadne leki mu nie pomagają, ani domowe sposoby
ale zawsze coś, już mam tego serdecznie dość :-
-( załamka i tyle...