reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na Wyspach

Ovli no niby dobrze te krwawienia mnie martwią, boje się ze kosmowka się odkleja, ale równie dobrze może to być gdzieś jakiś krwiak. Mam ogólne osłabienie, bóle podbrzusza biorę nospe bo się boje po tych krwawieniach jakiego kolwiek bólu. Rano łykam omega3,kwas foliowy 5mg, magnez,aspiryne i nospe masakra tyle tego a popołudniu teraz już falvit bo ang. Witaminy się skończyły.

reklama
Ja tez miałam plamienia i bóle podbrzusza i lekarz powiedział ze to normalne bo ciaza rosnie i ciaza rozwijała sie prawidłowo na usg było wszystko tak jak powinni a skaczyla sie bo jakies inne czynniki przeszkadzały i serduszko przestało bić . Mam nadzieje że to dobry znak dla ciebie ;)
Masz troszke tych leków ale znam inne dziewczyny co biorą ich jeszcze wiecej .
A koedy masz następne usg ?
Mama - czekamy na twoja relacje z jutra !

Ovli w poprzedniej ciąży z Lili tez krwawilam i nikt na usg nic złego nie widział a lekarz mówił ze lozysko było trochę odklejone, nie wierz im do końca. Usg mam w czwartek na 10.

ja przy Hani też krwawiłam na usg nic nie wypatrzyli... dopiero w Polsce mi powiedzieli, że widać ślady odklejania się... nie wiem jaki czynnik miał znaczenie, że koniec końców utrzymałam ciąże...
kara - cały czas myśle o Tobie i trzymam kciuki abyś w czwartek zobaczyła serduszko :)
Mama i za Twoje usg zaciskam mocno kciuki...

Oby ten tydzien był dobry i serduszka biły jak dzwony u mamy i kary.
my póki co zawieszamy starania. Nie mam siły już na to. Chce sie skupić na adopcji i moze przez to napięcie miedzy nami zejdzie, bo te starnia osłabiają nasz związek. Nie będziemy sie zabezpieczać, ale nie zamierzam pilnować tych dni i kochać sie bo trzeba. Za dużo nas to wszystko kosztuje. W tym tyg lecę do Polski zrobię kilka podstawowych badań, ale nie zamierzam sie zagłębiać w przyczyny moich niepowodzeń, bo nie mam siły w tym grzebać.

Bylam wrocilam jest wszytsko ok:-) dzidek jeden serfce wali jak dzwon zaraz sie wybieram do poloznej jak juz wroce to pokaze wam foto

Mar-chew dzięki.Mama??? Aniołkowa może i tak lepiej, kurcze kochana bardzo mi przykro i wiem dokładnie co znaczy seks bo są te dni, mało przyjemne, zero spontaniczności a po paru miesiącach robi się od niechcenia, tsk było ze mną. Czasami myślałam mam dość i mam to gdzieś trudno ale nie mam ochoty. To było fustrujace ze seks z ukochaną osobą zaczął mnie odpychac. Nas uratowało to ze poszliśmy do kliniki i to ona miała zrobić nas w ciąży a my mogliśmy o tym ciśnieniu zapomnieć.

reklama
Do góry