reklama
M
mama290
Gość
Kara to lepiej juz krazek zalozyc niz szewek ja osobiscie jestem przeciwnikie I jednego I drugiego w czwartek na scanie to juz bedzie aly dzidek w srodku nie ma innej opcji:-)
Mar-chew
Fanka BB :)
mama - z tego co mi wiadomo w UK nie zakładają krążków...
kara - super wiadomość czekam zniecierpliwioba razem z Tobą nie wiem co Ci doradzić jeśli chodzi o aspiryne...
kara - super wiadomość czekam zniecierpliwioba razem z Tobą nie wiem co Ci doradzić jeśli chodzi o aspiryne...
M
mama290
Gość
Marchew zakladaja I jedno I drugie ale bardzo zadko bo twierdza ze moze przyniesc wiecej szkody niz pozytku mi lekarz na stazu chcial zalozyc ale na cale szczescie moj prowadzacy go odwiodl ale I tak by sie nie zgodzila moja szyjka jest delikatna nie ma co przy niej gmerac ja sama sie boje teraz tam zajzec a co skracania to mozna lekami tez ladnie ja utrzymac trzeba sie oszczedzac lezec przy chlopakach pieknie szyjka mi wytrzymala zadnych proble,mow nie ialam ale praktycznie nic nie robila a teraz to nie mam innego wyjscia zreszta chyba przeniose sobie sypialnie do salonu I bedziey tak polegiwac
Wogole marchew to juz niedlugo roczek ale czas leci y zaraz dwa latka szok
Wogole marchew to juz niedlugo roczek ale czas leci y zaraz dwa latka szok
kara86
Hej dziewczyny
Mama ty jutro wielki dzień, czekam na wieści. Jakie leki na potrzymanie szyjki miałaś na myśli Progesteron? Przez całą ciążę? Sluchalas juz dopplerem?
Ja przerzylam jakoś weekend chodź łatwo nie było w piątek to małe krwawienie plus jeden skrzep wielkości małego paznokcia i w niedzielę jeszcze trochę czerwonego plamienia później brązowe i maleńkie skrzepy znowu. Dzisiaj już czysto, nie mam pojęcia co tam się dzieje i ciekawe czy to nie reakcja na aspiryne. Leżałam cały czas a mój pojechał na wyorzedaze carboot i poprosiłam go ze jak będzie pani z kosmetykami z Avonu to żeby mi cięcie do powiek brązowe kupił. A on w wrócił z 2 tuszami do rzęs, kredka i lakierem do paznokci - faceci.
Mama ty jutro wielki dzień, czekam na wieści. Jakie leki na potrzymanie szyjki miałaś na myśli Progesteron? Przez całą ciążę? Sluchalas juz dopplerem?
Ja przerzylam jakoś weekend chodź łatwo nie było w piątek to małe krwawienie plus jeden skrzep wielkości małego paznokcia i w niedzielę jeszcze trochę czerwonego plamienia później brązowe i maleńkie skrzepy znowu. Dzisiaj już czysto, nie mam pojęcia co tam się dzieje i ciekawe czy to nie reakcja na aspiryne. Leżałam cały czas a mój pojechał na wyorzedaze carboot i poprosiłam go ze jak będzie pani z kosmetykami z Avonu to żeby mi cięcie do powiek brązowe kupił. A on w wrócił z 2 tuszami do rzęs, kredka i lakierem do paznokci - faceci.
M
mama290
Gość
Kara sluvchalam doplerem ale dwa razy uslyszlam a dwa tylko mi wyswietlilo jescze nie dawno bylo 2 tyg a tu juz jeden dzien tylko zostal jutro juz o tej godzinie bede po stresik jiuz mam na szyjke to tylko progesterone ale na mnie nie dziala moge brac jak cukierki niby aspiryna rozrzedza to moze jakis skrzep byl czasem pod lozyskie sie formuja a jak ciaza rosnie to go wypycha powiem szczeze ze powodow moze byc 100 ja swojego po nic nie wysylam kopletnie sie nie nadaje na takie atrakcje:-)
Hej dziewczyny mam nadzieje ze u was wszystko dobrze .
Ja wreszcie dostałam list z kliniki poronien nawracajacych i spotkanie mam na 16 czerwca ( dopiero ) ale to dobrze bo 14 maja jade do Polski i wracam 13 czerwca takze data super cieszę sie
Ja wreszcie dostałam list z kliniki poronien nawracajacych i spotkanie mam na 16 czerwca ( dopiero ) ale to dobrze bo 14 maja jade do Polski i wracam 13 czerwca takze data super cieszę sie
kara86
Mama no będę czekać na wieści jutro niecierpliwie.
Ovli no niestety tak to jest z tym czekaniem, Aniołkowa 12 tyg ja 14 tyg i to wymuszone ciąża. Ćwiczą nasza cierpliwość. Ale i tak odkladacie starania to pojedziesz do Pl wrócisz zrelaksowana, poznasz wyniki, może jakiś plan działania opracujesz z lekarzem i wtedy na pewno z powodzenieniem będzie pozytywnie . Trzymam kciuki.
Ovli no niestety tak to jest z tym czekaniem, Aniołkowa 12 tyg ja 14 tyg i to wymuszone ciąża. Ćwiczą nasza cierpliwość. Ale i tak odkladacie starania to pojedziesz do Pl wrócisz zrelaksowana, poznasz wyniki, może jakiś plan działania opracujesz z lekarzem i wtedy na pewno z powodzenieniem będzie pozytywnie . Trzymam kciuki.
reklama