reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
Roxii sny sprawdzają się na odwrót :-) więc ja przewiduje że twoje maleństwo będzie ruszało się jak szalone tam :-) trzymam kciuki i czekam na relację :-)

roxi trzymam kciuki, na pewno wszystko jest ok! :-)
Joasia i jak tam? :-) Ja czuje że sie pokulam do 42tyg :-) Siostrze juz napisalam w razie W ze mozliwe ze nie dam rady rzyjechac na jej slub :-(

Już jestem po. Dziękuje wam za wsparcie i kciuki :* Jak zwylke okazało się ze niepotrzebnie panikowałam, ale wiecie jak to jest:zawstydzona/y:
Tak wiec dzidzia jest i ma się dobrze, rączki są, nóżki tez, serduszko bije i reszta takze wporządku:-) Dzidzia bardzo ruchliwa i cieżko było ją zmierzyć, ale się udało na dzien dzisiejszy ma 5cm czyli tyle i mieć powinna na ten tydzień. Według usg wszystko rozwija się prawidłowo i wyglada dobrze:-) Normalnie kamień z serca, tyle nerwów i stresu, ale już się uspokoiłam i jestem przeszczęśliwa!!! Niesamowite uczucie, wciaż niemogę uwierzyć ze ta dzidzia tam jest, nie mam pojęcia gdzie ona sie mieści i w ogóle to takie niesamowite:-D Ale już mam fotki i jak tylko na nie popatrze to upewniam się w tym że jednak jest:tak: Najbardziej cieszę się z tego ze wszystko rozwija się prawidłowo, pobrali mi jeszcze krew na syndrom Downa, ale z usg wynikło że ryzyko jest niskie, mam nadzieję, ze badanie to potwierdzi:tak:

Roxi cudowne wiadomości...no nie mogło byc inaczej :-) teraz będziesz spokojniejsza i moze nie będziesz sie tak stresowac tylko zaczniesz cieszyć ciaza ;-)

Roxi cudowne wieści:-):-):-)bardzo, bardzo sie cieszę, że dzidzia prawidłowo rośnie. 5cm szczescia!!!Teraz możesz zacząć cieszyć sie z ciazy, bo wszystko bedzie dobrze.

Roxii super :-) wiedziałam że wszystko będzie dobrze :-) niesamowite uczucie że tam siedzi taki mały człowiek i akrobacje już wyprawia :-) a obawy jak już pisałam kiedyś Noelce będą z tobą do porodu... a później to dopiero się zacznie ;-) a tak na marginesie to ci się kopniak należy... bo ja zawsze miałam taką metodę na Twoje posty jak coś się działo że zerkałam na buźki i już wiedziałam czy coś poszło nie tak... a tu dziś pierwsza smutna buźka więc szybko zaczęłam czytać ;-)

Jeszcze raz dziękuję wam za wsparcie i za to ze wytrzymujecie tu moje marudzenie i czarnowidztwa:-p ale ja jak czymś się przejmuję to muszę to z siebie wyrzucić i wiem że wy tu zawsze mnie zrozumiecie, dlatego czasem trochę pomarudzę:sorry:
Ale obiecuję ze postaram się poprawić i w koncu uwierzyć w to ze bedzie dobrze, już sie trochę uspokoiłam i myślę ze bedzie lepiej:tak:
Dzisiaj nie maiałam czasu, bo trochę zamieszanie, ale jutro postaram się wrzucić fotkę mojej fasoleczki jeśli oczywiście chcecie;-)

no raczej że chcemy :-) ale zapewniam cię że ja też tak miała z czarnowidztwem przed skanami :-) da się z tym żyć :-)

reklama
Brawo Roxii wiedziała, że wszystko będzie dobrze i maleństwo do Ciebie pomacha swoimi malutkimi rączkami i nóżkami :happy2: Oczywiście, że czekamy, aż wstawisz fotki fasolki. Pora uwierzyć, że zostaniesz mamusią :tak::tak:

A jeszcze mi powiedz, bierzesz jeszcze jakiś progesteron??

Do góry