hej dziewczyny, skoro taki ruch to i ja skrobne coś od siebie :-)
tygryseczek jednej mojej znajomej testy owulacyjne nie wychodziły a tak czy siak zaciążyli, tego Ci życzę żeby szybciutko się udało
abed współczuję problemów z okiem, ja to ciągle coś sobie robie, choćby kremem wieczorem zatre i potem widze jak przez mgłę ;-)
agitatka a z pierwszym synkiem kiedy ruchy poczułaś? ja nie pamiętam dokładnie ale coś koło 18-20 tydzień, teraz narazie czuje takie jakby skrobania ale nie jestem jeszcze pewna czy to to
joasia może w jakimś polskim sklepie nospe znajdziesz albo na necie. Już prawie przy końcóweczce jesteś :-) ale czas poleciał. Moja waliła kopytami jak popadnie ;-) 2 dni przed porodem mi się zupełnie przekręciła.
aniołkowa pochwal się gdzie planujecie wakacje :-) ja tak bym chciała, ale w tym roku raczej nic nie wypali, nawet nie wiem czy do pl będziemy jechać (przez te moje wymioty podróż jest pod znakiem zapytania). A jak tam z domkiem? znaleźliście już coś co by Wam odpowiadało?
kari współczuje problemów z zębami :-( ja też mam strasznie słabe i psują mi się od środka. Najczęsciej jak chodze do dentysty to mam po kilka do robienia.. raz nawet 9. Po pierwszej ciąży wyjątko nie miałam nic, tlyko jedną plombe ukruszyoną a teraz też już czuję że mi się spora dziurka zrobiła w jednym zębie
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
nie wiem tylko czy pójde jeszcze w ciąży bo przecież prześwietlenia mi nie zrobi a u mnie to jest ważne żeby robić przed i po czy dorbze wyczyszczone.
roxi u mnie w pierszej ciąży długo nie było widać że jestem w ciąży ;-)gdzieś do 6 miesiąca. Za to pod koniec przybrałam najwięcej i brzuch wielki i nogi jak dwa balerony ;-) Teraz jest troche inaczej bo startuje od razu z większymi kg i troche już brzuch sterczy na przodzie. Ale ciążowym go jeszcze nie można nazwać, raczej spożywczym :-):-) ja też już się nie moge doczekać środy i scanu.
a co u nas.. teraz zaczęły mi się zgagi ;-) ogólnie ful wypas, od wyboru do koloru, w sobote wymioty, w niedziele zgaga a dzisiaj zgaga i ból pleców.. generalnie czuje się chyba gorzej niż w pierwszej ciąży bo wtedy normalnie studiowałam a wieczorami jeździłam do pracy a teraz ledwo co mogę funkcjonować
wstawie Wam zdjęcie naszego Bejbika z 10 tyg, taki mały okruszek a od samego początku rządzi ;-)