reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na Wyspach

reklama
WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA DZIEWCZYNY I SPEŁNIENIA MARZEŃ, SZCZEGÓLNIE TEGO JEDYNEGO!!!! ;)

Ps: przepraszam za spuźnienione życzenia :zawstydzona/y:;-)

Witam mam juz corke ktora w lutym bedzie miala 4 latka.Teraz jestem po transwerze mrozaczkow na badanie krwi mam 4 stycznia i martwi mnie to ze bolay mnie jejn iki ale to chyba po czopkach i troszke brzuch a od wczoraj wszystko zaniklo bola mnie tylko caly czas plecy. w pierwszej ciazy wiem ze zle sie czulam bolaly mnie cycki i brzuch a teraz pobolewa nie czasem tuz pod pepkiem nizej mam miekki i mnie nieboli w pierwszym tygosniu po transwerze mialam bol jak na okres a terz sie martwie:-:)-(

reklama
dziewczyny prosze oswieccie mnie co to jest ten transfer mrozaczkow?

u mnie po swietach tak jak przed swietami:) w ogole jakos dziwnie mi minely w tym roku. tylko sie nameczylam w kuchni, nic nie odpoczelam i nie czulam swiatecznej atmosfery wogole:(
caly czas nie mam @,jestem juz 2 tyg po terminie, w ciazy tez nie jestem, na 80% jestem pewna ze mam torbiel bo zaczelo znow mnie bolec przy stosunku.:(

a co u was kobietki?

Do góry