Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A badałaś sie z meżem?My staramy się z narzeczonym o dzidzie już 1 rok i 6 miesięcy już się strasznie załamuje że nic z tego nie będzie
Do inseminacji musisz miec drozne jajowody, a przynajmniej jeden.Uda się.
Ja tez martwie sie, ze sie ze ja i mąż bedziemy sami do końca życia, ale ostatnio przeczytalam ze u nas w miescie mozna wykonać inseminacje i jakos pomyslalam ze zawsze to jakies wyjscie. Probowaliscie tego?
Ja też mam PCO i to nie jest jakiś nie wiadomo jaki problemtak badaliśmy się ja mam pcos i nie wiem czy kiedyś się uda
tak brałam clo 3 miesiące pęcherzyk pięknie urósł potem dostałam pregnyl na pęknięcie ale to nie pomogło. a ty dostajesz jakieś leki na pcos?Ja też mam PCO i to nie jest jakiś nie wiadomo jaki problem
A clo próbowałaś? Przy policystycznych jajnikach to bardzo skuteczny lek.