reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Dzien dobry dziewczyny :)

Ja juz 6 dzien nie mam @ testów juz nie robie, poczekam do niedzieli bo to bez sensu...
Najwyzej w poniedzialek pojde do gina jak sie nic nie wydarzy... Nie czuje sie na ciaze, jedynie wieczorami mam zgage. Ale może od kiepskiej diety... Nie chce sie juz nastawiac. Za miesiac jedziemy do spa, i tylko mam nadzieje ze nie wypadnie mi w tym terminie @ . Wg mnie gdybym byla w ciazy to by test wyszedl pozytywnie juz w dniu przewidywanego okresu. a tak nie było. Pewnie mi organizm swiruje....

reklama
hej laseczki trochę mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum :-p ale przez ten czas odpoczęłam sobie jak nigdy! Kotlina Kłodzka jest PIĘKNA, zwiedzaliśmy od rana do wieczora...z miśkiem sielanka :-) dobrze nam zrobił taki reset.

Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg :-pa po metforminie czuję się świetnie ;-)

Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)

ewix
dawaj znać bo umrę z ciekawości !!

hej laseczki trochę mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić zaległości na forum :-p ale przez ten czas odpoczęłam sobie jak nigdy! Kotlina Kłodzka jest PIĘKNA, zwiedzaliśmy od rana do wieczora...z miśkiem sielanka :-) dobrze nam zrobił taki reset.

Dostałam w końcu 1-szą @ od poronienia, trwała co prawda 9 dni ale chyba zaczyna się wszystko normować, bo beta spadła do 0, we wtorek idę ten wymaz na chlamydię, ureaplasme, i te inne parchy..., waga spadła już o 10 kg :-pa po metforminie czuję się świetnie ;-)

Witam nowe kobitki i gratuluje tym, którym się udało...chwalić mi się tu szybko, która zaciążyła?!:-)

ewix
dawaj znać bo umrę z ciekawości !!

Narazie cisza ale temperatura spada takze czekam na @ :-(

Sikulinda ja tego miesiaca nie biore pod uwage :) dopiero co sie dowiedzialam, ze wyniki z tarczycy dobre, wiec nie myslalam o niczym innym :)

ewix informuj nas na bieżąco
ankaka super, że wyniki dobre u mnie TSH podskoczyło o pół jednostki :/ bo endo zmniejszył mi dawkę na 25 mg może przez to ?

Czuje sie zupełnie normalnie tylko te moje cyce wylewające sie ze stanika. Wrrr... Nie cierpię tego, z tym ze pierwszy raz wylewają sie aż tak

reklama
Ankaka wierzę w to co mówisz :-)
Needi za miesiąc będzie tak jak chcesz życzę Ci tego

Sikulinda super ze wypoczelas
Żadna jeszcze nie zobaczyła dwóch kresek

Ewix dawaj znać jak coś któraś musi być pierwsza :-)

Do góry