reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ruda nieee ja normalny @ miałam w czerwcu potem lipiec/sierpień jakies plamienie i dalej nic jutro idę do lekarza a zrobiłam żeby mieć co owiedzieć jutro:

reklama
Ankaka jak wyniki?

Ewiks cisza u ciebie?

Anetkadg dostałaś? Już wszystko przeliczasz?

Claudia a ty kiedy?

Mujer chyba żadna. Ktoś musi rozwiązać worek :-)

Kasiek może za szybko na test

Ja mam plamienia okresu jeszcze nie ma

Ja we wtorek mam dostac okres niby bo u mnie nieregularne. Ale jak juz pisalam kluja rwia mnie jajniki a odkad sie staramy to jdszcze takich fenomenow nie mialam. Wiec mam cicha nadzieje

@ przewaznie mam jak z zegarku, bardzo rzadko mi sie wgle spozniala .... Robilam test o 2 w nocy i wyszla 2 kreska ale strasznie malo widoczna , a rano juz na kolejnym tescie nic.... 1 krecha ... No nic, pozostaje mi czekac i jak sie do poniedzialku nic nie ruszy to czas do lekarza... 4 dni sie spoznia wiec nie wiem co myslec

reklama
Do góry