Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kotek, tutaj ciezko zeby Ci ktos odpisal. Na ten watek malo kto zaglada. Tylko kilka osob ze starej gwardi.
Emka, nie watpie ze maly jest cudny[emoji4]Dziękuje dziewczyny )) mały jest cudny życze Wam byście tuliły swoje maleństwa możliwie jak najszybciej
Gratuluję i na fotę czekam!Dziękuje dziewczyny )) mały jest cudny życze Wam byście tuliły swoje maleństwa możliwie jak najszybciej
Cieszę się, że doczekałaś się potomka! Jak to fajnie, że się odezwałaś liczę, że i inne dziewczyny dadzą znać co u nichJa jestem! byłam tu od początku w lutym w tamtym roku zaszlam w ciąże ale poronilam i stałam się staraczką na 2017.. a dziś mój szkrab kończy 1 miesiąc [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom