reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Ovli, spokojnie, narazie nie panikuj choc wiem ze latwo sie mowi. Jak nie bedzie sie nasilac to dobrze rokuje, a jak zacznie sie robic znow braz, to znaczy ze jest dobrze.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Straw nie jest tak dużo . Najpierw była taka brązowa a pożniej już normalna żywa czerwień . Teraz narazie jest ok ale jak idę do toalety to na papierze jest ;( .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ovli do lekarza jedz! Ja w pierwszej ciazy mialam.mega krwotok a moj synek ma.juz dwa lata

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ruda oni mi tutaj nie pomogą !!! Chyba że mam duże krwawienie ( 3 podpaski na godzinę) . Nie mam jeszcze stwierdzonej ciązy przez lekarza . Dla nich plamienie w ciąży to normalne , nie zrobią skanu . Dziewczyny dziekuję wam za wsparcie jesteście niezastąpione [emoji173]️. Ale muszę czekać do środy . U mnie to jakiś 4 tydzień i tak na prawdę to jakbym nie zrobiła testu wcześnie to bym pomyślała że to początek okresu . Tutaj w uk dla nich to nie ciąża i tyle w temacie . Ja po poronieniach mam opiekę od 6 tyg ciąży i to jest ten mój luksus bo inni mają dopiero badania od 12tc . Mi chcieli dać wizyte dopiero za 5 pazdziernika to się nie zgodziłam i zarządzałam jak najszybciej , i dali mi w srodę .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry