reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Puzie nie to nie jest łóżko :p jutro zrobię zdjęcie to wyśle :)

Dziękuje dziewczyny i również wesołych i spokojnych świąt :*

reklama
Dziewczyny a nie próbowaliście może magnetroniku ?
Olcia powiem Ci szczerze , że ja pracuje też przy tym urządzeniu i nie zgodzę się do końca z tym co napisałaś...
Pyzia to urządzenie z polem magnetycznym można go stosować na jajniki ,zrosty, rozne zapalenia, menstruacji, bezpłodność, tarczycę czy inne schorzenia ...
A już napewno ciężarne powinny trzymać się jak najdalej od tego typu zabiegów...
I generalnie schorzenia tarczycy są przeciwskazaniem do pola magnetycznego ...
Ruda kojarze twój nick hmm tak działa tzn ją mam magnetronikiem na którym są różne programy i sobie ustawiamy i leci ale warto poczytać myślę że nie zaszkodzi
Ruda , ale raczej po ciąży :)

Jenta witaj :)

Olcia przepraszam jeśli Cię uraziłam swoją wypowiedzią... nie wiem czy korzystasz tylko z tego zabiegu czy pracujesz przy nim... Moja etyka zawodowa nie pozwala mi obojętnie przechodzić obok tego z czym się nie zgadzam

Izuś cieszę się, że słyszałaś serduszko i że z dzidzią jest wszystko dobrze :)

Zuzanna nie urazilas mnie :) ale ja nigdzie nie napisałam że w ciąży się tego używa ... No to dlaczego mam takie programy w tym magnetroniku ? Pytam z ciekawości ... Nie pracuje na tym :)

Aaa bo Ruda zapytała ... Jestem na tel i nie widzę suwaczkow więc nie wiedziałam że jest w ciąży :) bardziej chodziło mi o starające się ...

reklama
Wesolego Alleluja! Życzę wszystkim, żeby zajączek obdarzył każda z Nas upragnionym maleństwem :blink:
10391525_481208742081701_1936604776120017503_n.jpg

Załączniki

• 10391525_481208742081701_1936604776120017503_n.jpg
    10391525_481208742081701_1936604776120017503_n.jpg
    48,2 KB · Wyświetleń: 417
Do góry