L
Lad
Gość
No a mnie ciągle boli podbrzusze. Eh, chyba jednak miałam rację, że ten cykl nie był nasz.Oby była szczęśliwa, bo znów plamienie jest, niby mniej trochę, ale jest, a ja się martwię wracam do domu i leżę aż do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a mnie ciągle boli podbrzusze. Eh, chyba jednak miałam rację, że ten cykl nie był nasz.Oby była szczęśliwa, bo znów plamienie jest, niby mniej trochę, ale jest, a ja się martwię wracam do domu i leżę aż do jutra
A na kiedy masz mieć @?Chyba testa zrobię...
To ile dni trwa twój cykl? Mój ma rozrzut, że mam 30-80 dniowe. Ale termin liczę zawsze z 28dniowym cyklem. Ostatnio udało mi się mieć 28 dniowy cykl.Tak jak mówiłam, jedna apka mi mówi, że 26,inna 29,a jeszcze inna 2.02,także rozrzut lekki mam