Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My tez mamy z przetopionwgo zlota. Biale zloto i zloto ok 5 mm ze wzorkiem.
Maz wraca dzis z delegacji.
Mam pytanie czy ktoras z Was ma bolesne owulacje. Strasznie boli mnie z lewej strony. Tak jakby jajnik.
Mnie jak boli z lewej strony to mam wrażenie, że ten operowany jajowód daje o sobie znać, ale w tym cyklu kuło mnie z prawej strony więc myślę, że to owulacja.Mnie zawsze boli z jednej strony w czasie owulacji. Raz z lewej, raz z prawej, chyba to jajnik
Zakwasy muszą być, bo bez tego nie ma satysfakcji z ćwiczeń.A ja dokupilam jeszcze dwa testy u konkurencji hehe podobno bardziej czułe, bo na tych moich jest czulosc 25 mlU/ml a na tych jest 10mlU/ml
Oj będę się miała czym bawić
Jak nie 'zajde' to na wiosnę rusze tyłek, na razie mam takiego lenia, że nic mnie nie zmusi do aktywności fizycznej
Hime powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach i żeby zakwasow nie było