reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Ja tam na szybko szpinak z marakonem zrobiłam i mam ochotę na drzemkę. Chyba ta praca mnie tak męczy i moi współpracownicy :D

reklama
Proszę, Lux, jak sobie życzysz :p

Załączniki

• 1453910515605.jpg
    1453910515605.jpg
    45,6 KB · Wyświetleń: 40
Dzieki mnie wlasnie kluje w czasie owulacji. Tylko co ciekawe zaczelo mnie kuc jak zaczelismy sie starac. Dzis maz wraca i mam nadzieje, ze bedzie mial sily na przytulanie. Ja mialam dzis zurek na obiadek. Probuje synka oduczyc butelki ale nie chce

Dziewczyny zdecydowałam się na ćwiczenia z Chodakowską, o dziwo spodobały mi się ćwiczenia a nawet są fajniejsze od P4P, a dlaczego? W P4P zaczyna się od razu szybko, mocno, a tutaj patrzę i połowa filmiku jest spokojna. Dokładniej pobrałam sobie film z ćwiczeniami pt. "Skalpel". Trzymajcie kciuki, żebym szybko nie zrezygnowała z ćwiczeń. O 18:00 zaczynam trening, wiem, że jutro będę umierać ale dlatego ćwiczenia codziennie będą lepsze niż co drugi dzień, bo się rozleniwie. Może nawet pobiegam trochę, pogoda ładna może nie jest ale jest ciepło. :)

A ja dokupilam jeszcze dwa testy u konkurencji hehe podobno bardziej czułe, bo na tych moich jest czulosc 25 mlU/ml a na tych jest 10mlU/ml
Oj będę się miała czym bawić :D

Jak nie 'zajde' to na wiosnę rusze tyłek, na razie mam takiego lenia, że nic mnie nie zmusi do aktywności fizycznej :D

Hime powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach i żeby zakwasow nie było :)

A ja dokupilam jeszcze dwa testy u konkurencji hehe podobno bardziej czułe, bo na tych moich jest czulosc 25 mlU/ml a na tych jest 10mlU/ml
Oj będę się miała czym bawić :D

Jak nie 'zajde' to na wiosnę rusze tyłek, na razie mam takiego lenia, że nic mnie nie zmusi do aktywności fizycznej :D

Hime powodzenia i wytrwałości w ćwiczeniach i żeby zakwasow nie było :)
Zakwasy muszą być, bo bez tego nie ma satysfakcji z ćwiczeń. :)

reklama
Do góry