reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

Nie no, nie chcę być taka zła, zresztą nikt jej nie wspomagał, wszyscy mówili, że nie da rady i nie schudnie... Tylko ja ją karmie tymi wymysłami dietetycznymi i kopa w tyłek na rozruch daję, już ponad 30 kg schudła :>

reklama
bardzo bym chciała, chociaz wiesz jak to u mnie jest obnizona płodność, choroba genetyczna.

jeżeli nawet już bęę w ciązy to bedzie strach o to czy dziecko bedzie zdrowe... ciągłe badania prenatalne itd.
sama sie boje, ze dlugo mi zejdzie, ze czeka mnie leczenie, ale sie nie podsam, bo warto wlaczyc, pamietaj o tym, cuda sie zdarzaja

Dziewczyny jak mi sie nie chce dzisiaj iść do pracy a jeszcze w sobotę też wędruję do pracy i jak o tym pomyślę to od razu mam zły nastrój ;(

Dziewczyny jak mi sie nie chce dzisiaj iść do pracy a jeszcze w sobotę też wędruję do pracy i jak o tym pomyślę to od razu mam zły nastrój ;(
Wspolczuje. *tula*

A ja dzisiaj zdycham, Mam super nastroj ale czuje sie podle. Brzuch mnie jak na okres ciagnie juz kolejny dzien, piersi tez jakby mrowily i chyba sobie pecherz podziebilam. Chce do domu do luzeczka ;)
A czas mi sie dluuuuuuzy tragicznie.

A ja od dzisiaj biorę się za siebie.[emoji14]nowe bluzki dały mi do zrozumienia, że trzeba pozbyć się tego brzuszka. :) Spróbuję może ćwiczyć z Chodakowską, ponoć są mega efekty. Eh najgorsze, że BMI mam idealne a brzuch odstaje jakbym była w ciąży :D hah

Wspolczuje. *tula*

A ja dzisiaj zdycham, Mam super nastroj ale czuje sie podle. Brzuch mnie jak na okres ciagnie juz kolejny dzien, piersi tez jakby mrowily i chyba sobie pecherz podziebilam. Chce do domu do luzeczka ;)
A czas mi sie dluuuuuuzy tragicznie.
ja tez sie zle czuje, brak apetytu i ciagle pic mi sie chce

reklama
Do góry