leciiszzz bamJa też jeszcze leżę, nie chce mi się wstać cycki też bolą, bardziej właściwie sutki i wczoraj ból brzucha, rwanie w podbrzuszu... Kurcze, pomóżcie, sturlajcie mnie z łóżka
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
leciiszzz bamJa też jeszcze leżę, nie chce mi się wstać cycki też bolą, bardziej właściwie sutki i wczoraj ból brzucha, rwanie w podbrzuszu... Kurcze, pomóżcie, sturlajcie mnie z łóżka
Dzięki, Lux, na Ciebie zawsze można liczyćleciiszzz bam
no to podnios sie i jazda do roboty, chyb, ze masz wolneDzięki, Lux, na Ciebie zawsze można liczyć
a moze to ciaza co?mnie tez bola cycki i sutki, tak sobie mysle moze ta temp po 37,00 stopni to moze jakis przed przeziębieniowy stan, nigdy w czesniej w poprzednich 4 cyklach tak nie miałam.
i masz cos na oku?U mnie to nabrzmiałe są strasznie, a brodawki i sutki to już w ogóle...
Lux a co do pracy to cisza... Nic się nie odzywają więc już od dawna szukam coś innego.
sobie zrob porzadne zarcie a jej daj salate zrec heheehHm, ja wczoraj miałam na 5,jutro mam na 4,tak więc dzisiaj mogłam sobie pozwolić też nie mam pomysłu na obiad, znów odwiedza mnie odchudzająca się kuzynka, także musze pomyśleć o czymś, a jej dieta jest na tyle okrojona, że zaczyna mi brakować pomysłów