reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

reklama
Jak się ma do pracy na 8 to nie ma problemu z porannym wstawaniem :) mus to mus :)
Muszę poszperać, znaleźć jakiś szybki pomysł na obiad i ciacho

mnie tez bola cycki i sutki, tak sobie mysle moze ta temp po 37,00 stopni to moze jakis przed przeziębieniowy stan, nigdy w czesniej w poprzednich 4 cyklach tak nie miałam.

U mnie to nabrzmiałe są strasznie, a brodawki i sutki to już w ogóle...
Lux a co do pracy to cisza... Nic się nie odzywają więc już od dawna szukam coś innego.

Hm, ja wczoraj miałam na 5,jutro mam na 4,tak więc dzisiaj mogłam sobie pozwolić :D też nie mam pomysłu na obiad, znów odwiedza mnie odchudzająca się kuzynka, także musze pomyśleć o czymś, a jej dieta jest na tyle okrojona, że zaczyna mi brakować pomysłów

reklama
Hm, ja wczoraj miałam na 5,jutro mam na 4,tak więc dzisiaj mogłam sobie pozwolić :D też nie mam pomysłu na obiad, znów odwiedza mnie odchudzająca się kuzynka, także musze pomyśleć o czymś, a jej dieta jest na tyle okrojona, że zaczyna mi brakować pomysłów
sobie zrob porzadne zarcie a jej daj salate zrec heheeh

Do góry