reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

No ja też bym nie chciała miec takiej wanny z hydromasażem okropieństwo , zachodzi kamieniem i ładnie wyglada tylko w sklepie jak jest nowe . My bedziemy sobie robić zwykła wannę i u gory zamontujemy prysznic i może szybę , zresztą zobaczymy .
No właśnie mi tam hydromasaże nie potrzebne to mój mówi, że też można kupić normalnie dużą wannę z obudowaniem, rzucić prysznic normalnie do ściany a pod sufitem deszczownice. :)

reklama
Aniay to to sie zrelaksowalaś ja niestety nie mam tutaj wanny ale jak jadę do Polski to tam mam i w swoim nowym mieszkaniu też raczej wannę bedziemy mieć bo mój M też chce

Aniay to to sie zrelaksowalaś ja niestety nie mam tutaj wanny ale jak jadę do Polski to tam mam i w swoim nowym mieszkaniu też raczej wannę bedziemy mieć bo mój M też chce

Ovli, ja bez wanny nie potrafię :D zazwyczaj biorę prysznic ale raz na jakiś czas muszę się wymoczyć. (No i moja córka do wanny przyzwyczajona)

Dzień dobry paniom. Witam or rana z balonem zamiast brzucha ale w dobrym nastroju.
Już prawie piątek XD Do weekendu szybko zleci ;)

Witam!

ja mam prysznic tylko i to na dodatek z niskim brodzikiem ale jak będę mieć dzieci to chciałabym wannę.

Temp. jak na razie się utrzymuje. Wgl wczoraj miałam jakies napady gorąca.

hej baby :biggrin2:
Ann moja mama to pedantka moglaby sprzatac do nocy i wanna, ktora ma troche lat przerobiona na wanno-prysznic wyglada jak nowa, szok, jak ona musi o to dbac

moja @ odchodzi o yeah :laugh2:

Dzień doberek! :) Ja niedawno się obudziłam, jeszcze przytulam kołderkę. :D No i zdycham przez ból cycków...

Mnie też bola cycki, ale nie są ani obrzmiale, ani nic poza tym że bolą :/ w ogóle to czuję się jakbym miała dostać @
Wczoraj po spacerze z psem padlam jak zabita i już nie wstałam, w ogóle taka byłam zmęczona, że nie miałam siły łazic z piesem ;/ może po prostu chora jestem, coś mnie bierze, nie będę sobie wkręcac objawów ;)

reklama
Ja też jeszcze leżę, nie chce mi się wstać :( cycki też bolą, bardziej właściwie sutki :o i wczoraj ból brzucha, rwanie w podbrzuszu... Kurcze, pomóżcie, sturlajcie mnie z łóżka :D

Do góry