L
Lad
Gość
To wiąż jest cam Karola albo TS, bo zobacz ile waży. Normalny film w dvdrip waży tak od 700mb do 1gb.Hime
Mi tez zwykła wanna wystarczy czas wyjść, zaraz J przyjdzie sprawdzić czy się nie utopiłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wiąż jest cam Karola albo TS, bo zobacz ile waży. Normalny film w dvdrip waży tak od 700mb do 1gb.Hime
Mi tez zwykła wanna wystarczy czas wyjść, zaraz J przyjdzie sprawdzić czy się nie utopiłam...
Mi to się marzy wanno prysznic, widziałam raz takie cudo i na pewno jak będe się wyprowadzać to sobie zafunduje!
Kochana gdyby była wersja tego filmu nie ripowana to by szalała po forach i wazerach. A nigdzie nie ma niestety, nawet na zagranicznych forach. Bo gdyby była nawet na zagranicznych to polacy by wtopili napisy i udostępnili. Ale mówię Ci, jak film waży ponad 3gb to jest cam/ts tym bardziej jeśli ten film niedawno wyszedł.Na tel mi ciężko sprawdzić, ale nigdy nie widziałam tutaj żadnego filmu cam :/
O cholera, masakra w takim razie. Chcieli w Polsce ACTA ale nie wypaliło i mam nadzieje że tak zostanie. Ale co jak co Polska jest na drugim miejscu co do piracenia, na pierwszym Rosja. Jeszcze jakby u nas było tanio to luzik, a nie jak chcesz sobie płytę ulubionego zespołu kupić to minimum 30zł za parę piosenek, nic dziwnego, że ludzie wolą pobierać.Hime w de za ściąganie blokują konta i wpada czasami policja na chatę :-o Mąż ściąga w pl ale my oglądamy raz na jakiś czas film
A w ciąży to odpadają gorące kąpiele.
Lux tylko ile to trzeba pucowac żeby czyste było. Moi rodzice mają od kilku lat taki prysznic z hydromasazami i radiem itp nie dość że od dawna nie korzystają z tych cudów to nie mają czasu sprzątać i jest całe w kamieniu i osadzie. Hm
Ruda tylko się cieszyć :-)