reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki na 2016 rok :)

My się cholernie nudzimy.. Nie ma już co oglądać, a pobierać mogę po północy bo już mało transferu. Zaraz po przymierzam ubrania co mi dzisiaj przyszły i koleżance się pochwalę. :D Kurierzy to chyba mają mnie dość.[emoji14]
Hime, ściągnij sobie popcorntime, tam masz coś takiego jak steam, nie ściągasz całego filmu, tyle, że wszystko z napisami :) ale dużo filmów i seriali do wyboru ;)

reklama
Hime, ściągnij sobie popcorntime, tam masz coś takiego jak steam, nie ściągasz całego filmu, tyle, że wszystko z napisami :) ale dużo filmów i seriali do wyboru ;)
Nie lubimy na stearmingach oglądać filmów a to tak czy siak tyle samo transferu zje, bo pomimo że filmu formalnie nie pobierasz to on się musi zbuforować czyli inaczej pobrać także bez sensu. ;) A u nas steam odpada bo net słabnie więc będzie się non stop zatrzymywać i buforować więc wolę pobrać. My pobieramy z pebx filmy a wcześniej szukamy na filmwebie, już chyba wszystkie filmy w naszym stylu obejrzeliśmy, tylko czekamy na jakieś nowe. No np czekam aż będzie porządna wersja w necie Igrzysk Śmierci Kosogłos czII, bo póki co są słabe i średnie camy. Że z napisami to nam nie przeszkadza bo my to mangowicze i maniacy anime a anime to tylko z napisami. :)

Ja też uwielbiam wannę i leżenie w ciepłej wodzie zwłaszcza zimą :p

Hime nie kusi cię żeby chociaż jeden wypróbować? Bo mnie strasznie :D

Ja też uwielbiam wannę i leżenie w ciepłej wodzie zwłaszcza zimą :p

Hime nie kusi cię żeby chociaż jeden wypróbować? Bo mnie strasznie :D

Nie kusi, mnie nigdy nie kusiło. :D Raz kupiłam bo mi się okres spóźniał tydzień, ale myślałam, że znowu organizm szaleje, więc czekałam jeszcze kolejny tydzień i dopiero po dwóch tygodniach od terminu miesiączki zrobiłam test i negatyw, to czekałam aż okres przyjdzie. ;) No a w większości przypadków test to ostateczność, ale stwierdziłam, że takie stresowanie się niewiedzą gorzej na mnie działa więc w dzień miesiączki będe może robiła test albo kilka dni po terminie @. :D Strasznie cierpliwa jestem a jednak ta cierpliwość wyszła mi już raz na złe, bo gdybym zgłosiła się szybciej do szpitala z bólami to by nie było u mnie krwotoku wewnętrznego przez pęknięcie jajowodu (ciąża pozamawiczna).

Ostatnia edycja:
reklama
Hime :p

Mi tez zwykła wanna wystarczy :p czas wyjść, zaraz J przyjdzie sprawdzić czy się nie utopiłam...

Załączniki

• 1453835416277.jpg
    1453835416277.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 34
Do góry