L
Lad
Gość
Ja to ciągle coś jem, non stop. Staram się trochę ograniczać ale nie mogę Boże zaraz w drzwi nie będę się mieścić.Hime, Ja tak mam od wczoraj, co zjem to zaraz głodna jestem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to ciągle coś jem, non stop. Staram się trochę ograniczać ale nie mogę Boże zaraz w drzwi nie będę się mieścić.Hime, Ja tak mam od wczoraj, co zjem to zaraz głodna jestem.
Ja dzisiaj sobie curry ukochane zamówiłam, mniam.A ja Wam powiem, że wróciłam właśnie z obiadu z moim lubym... Bylismy w Sphinxie... Zaraz się ociele
Ja niby ograniczyłam a jak mi się odkurzacz włącza to staram się jeść owoce ale i tak tyje i takJa to ciągle coś jem, non stop. Staram się trochę ograniczać ale nie mogę Boże zaraz w drzwi nie będę się mieścić.
Masz wannę,ale ci zazdroszczę.U mnie prysznic i to przed remontem więc taka troche katastrofa...Hmm chyba pójdę poleżec w wannie... Musze odpocząć