reklama
maryla86
Fanka BB :)
Ewcia ja ostatnio rozmaiwałam ze znajomą w dzień kiedy urodziła - tylko jeszcze przed ;-) i stwierdziłam że na pare lat mam dośc bycia w ciązy i rodzenia puki co to nie dla mnie ;-)
Monari spoko czasem wne gdzieś na spindala , oby szybko wróciła
mama no to sie poznącałaś na kobitce od rana hahahaaaaaa
nie no która puściła kciuki ??? - wiem wiem jestem monotematyczna ale co ja poradze że Wasze kciuki działają ???
Monari spoko czasem wne gdzieś na spindala , oby szybko wróciła
mama no to sie poznącałaś na kobitce od rana hahahaaaaaa
nie no która puściła kciuki ??? - wiem wiem jestem monotematyczna ale co ja poradze że Wasze kciuki działają ???
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Maryla, staram się cieszyć z ciąży mimo niedogodności, bo nie patrząc, to po raz ostatni jestem w stanie błogosławionym ;-)
A swoją drogą, to póki co nie wyobrażam sobie znów mieć takie Maleństwo. Szybko zapomina się jak to jest przy takim maluszku...
Mama, oby wszystko było dobrze...
Monarti, czsami pogoda tak wpływa...
Mikołaj po 2 miesiącach nie spania w dzień znów zaczął spać.
A swoją drogą, to póki co nie wyobrażam sobie znów mieć takie Maleństwo. Szybko zapomina się jak to jest przy takim maluszku...
Mama, oby wszystko było dobrze...
Monarti, czsami pogoda tak wpływa...
Mikołaj po 2 miesiącach nie spania w dzień znów zaczął spać.
Ostatnia edycja:
ZwariowanaSol
Ewcia - co to za ciąża bezobjawowa XD
Ja właśnie wróciłam z basenu Karoli - geez ale tam jest parno :/
maryla - jak powiesz w jakiej intencji to i ja pozaciskam kciuki
Ja właśnie wróciłam z basenu Karoli - geez ale tam jest parno :/
maryla - jak powiesz w jakiej intencji to i ja pozaciskam kciuki
maryla86
Sol standardowo za utarg ;-)
Ewcia ;-) ciesz sie ciesz ciążą ;-)
a ja sie ciesze jak nie wiem bo sie zgadałam z moimi babeczkami z liceum i za tydzień w sobote mamy spotkanie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - kurna pierwsze moje wyjście chyba odkąd mam dzieci takie bez męża i dzieci - szok
Ewcia ;-) ciesz sie ciesz ciążą ;-)
a ja sie ciesze jak nie wiem bo sie zgadałam z moimi babeczkami z liceum i za tydzień w sobote mamy spotkanie huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - kurna pierwsze moje wyjście chyba odkąd mam dzieci takie bez męża i dzieci - szok
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem po ginku ...dziękuję za &&&& się przydały-jak zawsze :-)
cytologia pobrana..usg zrobione-tobiela brak ,jedno co ,że ten lewy jajnik jest blisko macicy i może się skręcił czy coś ...w każdym razie na usg obraz oki.
pozdrówka -mykam pracować.
cytologia pobrana..usg zrobione-tobiela brak ,jedno co ,że ten lewy jajnik jest blisko macicy i może się skręcił czy coś ...w każdym razie na usg obraz oki.
pozdrówka -mykam pracować.
ZwariowanaSol
Marylka - to trzymam kciuki
mama - to super że wszystko ok. A ten jajnik ma jakiś negatywny wydźwięk czy po prostu tak mu się uwidziało?
Dzisiaj zrobiłam co mogłam, jutro po dentyście zaczynam od nowa bieganie.
Trzymajcie kciuki żeby mi jakieś zlecenia wpadły bo jak nie to będzie źle
mama - to super że wszystko ok. A ten jajnik ma jakiś negatywny wydźwięk czy po prostu tak mu się uwidziało?
Dzisiaj zrobiłam co mogłam, jutro po dentyście zaczynam od nowa bieganie.
Trzymajcie kciuki żeby mi jakieś zlecenia wpadły bo jak nie to będzie źle
paulina.pro
a więc Sol, Mama i Marylka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za prywatne biznesy, podziwiam Was kobietki za odwagę:-)
a żeby nie było tak pięknie, to odbierając Daniela z przedszkola to usłyszałam że grzebał w nosie i krew mu poszła z nosa, po powrocie do domu znów krew mocno poszła, zaraz potem zrobił się blady jak ściana, oczy podkrążone............do końca tygodnia zatrzymam go w domu a od poniedziałku znów do przedszkola bo już we wtorek mają dzień babci i dziadka w przedszkolu....
Mama no i super że jajnik ok, może mu się nudzi, kurka też bym musiała iść do gina, chyba coś się dzieje, przed ciążami miałam bolesne @, po ciążach już nie bolało, jedynie czułam swoją owulkę, ale ostatnia @ dała mi czadu, brzuch bolał okrutnie...sama nie wiem, nie ma tu żadnego lekarza jeszcze upatrzonego....
a żeby nie było tak pięknie, to odbierając Daniela z przedszkola to usłyszałam że grzebał w nosie i krew mu poszła z nosa, po powrocie do domu znów krew mocno poszła, zaraz potem zrobił się blady jak ściana, oczy podkrążone............do końca tygodnia zatrzymam go w domu a od poniedziałku znów do przedszkola bo już we wtorek mają dzień babci i dziadka w przedszkolu....
Mama no i super że jajnik ok, może mu się nudzi, kurka też bym musiała iść do gina, chyba coś się dzieje, przed ciążami miałam bolesne @, po ciążach już nie bolało, jedynie czułam swoją owulkę, ale ostatnia @ dała mi czadu, brzuch bolał okrutnie...sama nie wiem, nie ma tu żadnego lekarza jeszcze upatrzonego....
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie z crłasantem maślanym i jogurtem naturalnym ..
dzieci w szkole,zakupy zrobione,pranie rozwieszone,rosół na gazie a ja z Wami ..
Paula
do gina marsz !!
Sol
ten jajnik mnie boli co kilka dni od jakiegos czasu-miesiąc,półtora...i myślałam ,że z ostatniego cyklu torbiel się zrobił,ale jak widziałam wczoraj-jajnik czysty..a prawy skurczony jak rodzynek -czyli żadna nowość
Ewcia
dzięki..
Marylka
od rana lecę do Ciebie z &&&&&
u mnie wczorajszy dzień był dość dobry za to na dzis mam jeden zapis i pewnie się wynudzę dobrze ,że piątek już mam prawie cały zapisany to jeden dzień mogę się wynudzić.
uściski
dzieci w szkole,zakupy zrobione,pranie rozwieszone,rosół na gazie a ja z Wami ..
Paula
do gina marsz !!
Sol
ten jajnik mnie boli co kilka dni od jakiegos czasu-miesiąc,półtora...i myślałam ,że z ostatniego cyklu torbiel się zrobił,ale jak widziałam wczoraj-jajnik czysty..a prawy skurczony jak rodzynek -czyli żadna nowość
Ewcia
dzięki..
Marylka
od rana lecę do Ciebie z &&&&&
u mnie wczorajszy dzień był dość dobry za to na dzis mam jeden zapis i pewnie się wynudzę dobrze ,że piątek już mam prawie cały zapisany to jeden dzień mogę się wynudzić.
uściski
reklama
Podziel się: