mama05
prrrryy szaaaalona :))
ja tylko wlatuję życzyć dobrej nocy..
padam ..do jutra babeczki.
spokojnej nocki:-)
padam ..do jutra babeczki.
spokojnej nocki:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u masakra, współczuje, oby leki pomogły i dzieć szybko sie poczuł zdrowy ;-) no i żeby sie obyło bez przypalaniaczy słyszą koleżanki to mrrrr mrrrr mrrrr??? siedzę z kotem przy lapku a on mruczy i mruczy
masakra jakaś, padam, obiad zrobiony, posprzątane, Daniel miał dwa duże krwotoki, czekam na męża, pojedzie z nim do lekarza, już na dwie dziurki mu leci, a nie tylko z jednej.....
teraz kawka, a potem dalej w 'trasę':-)
hej ślicznotko ;-)hej ale naskrobalyscie duzo ...
Jos gratuluje i zycze corci , choc czuje tak jak dzieczyny
Sergee gratuluje udanego usg i zdrowka dla malenstwa
Paulinka Zdrowka dla Dominika
witam sie z wszystkim i caluje mocno
to też fajnie macie ;-)Monarti
dzięki za &&&& sie przydadzą ..
i smacznego
Paulina
a może Daniel ma cos za zatokami-za duże ciśnienie i tak krew leci??
Marylka
uuu..nadal &&& czymam ,żeby sie klienci znaleźli dziś
Sol
czyli rozumiem ,że u dentysty do przodu
jadę zaraz po dzieci i do domu rosół odgrzewać :-)
jutro z fryzjerką mamy lipe wiec będziemy siebie robić ) farby,kwasy,rzęsy
a w piątek maraton z klientkami.
są studniówki więc makijaże ,manicury..
ehhhhhhhhhhhhhhh z kąd ja to znam u nas to samo Gośka ciągle by na Bartka wchodziła i mu dokucza a ten sie denerwóje i zaraz miałczą oboje masakra , dziś już od rana mi akcje zrobili jak 150 a do tego Gośka by chciała ciągle żebym ją prowadzała albo na rękach trzymała jak mnie widzi dziś musiałam ją zanieść do mamy do pokoju bo nie mogłam sie ubrać - ja nie wiem jak ja sobie z nią poradze czasami i coś czuje że da nam tak popalić ze sie nam odechce więcej dzieci, a Ewcia ostrzegała przed tym imieniem hahaaaaaJestem jestem, ale mnie dzis Maja wkurza bo zawzietus maly ciagle Ali przszkadza i sie dra na zmiane, zaraz je porozstawiam po pokojach i bedzie koniec bo juz nie mam nerwow do nich... obiad zjedzony, zakupy zrobione, chata ogarnieta i czeakma az maz zadzwoni zebym po niego pojechala bo teraz ja mam auto bo woze Ale do szkoły a wiadomo jak to rano i ta pogoda tala sobie....
Maryla &&&&
Pozdrowionka for All