reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

reklama
Cześc dziewczynki :-)
Jak tam po wczorajszych imprezach? Jeszcze wszystkie odsypiacie hehe? :-) cisza większa niż w swięta ;-)
My w sumie całkiem krótko się "bawiliśmy" (tzn siedzieliśmy ze znajomymi) bo już o 3 kładliśmy się spać :-)

Miłego popołudnia :*

hej hej :)

witam w Nowym Roku :) My tez bawilismy sie do 3, w sumie to troche przed bo o 3 bylismy juz w domu. Fajnie bylo :) Choc Ł. musial odsypiac dlugo a i tak nieprzytomny chodzil jak to on kiedy cos sie poprzestawia :p

kasiol super, ze owulacja o czasie,widzisz, zaczynalysmy razem a ja jak zawsze na szarym koncu :-p trzymam mocno kciuki !! :*

patu$ kiedy planujecie wizyte w sprawie IUI ? czy termin juz znacie, czy jeszcze to pozostaje w planach dalszych ?

akuku mam nadzieje, ze Ty jeszcze nie rozpakowana :p Choc w sumie chyba bys juz bardzo chciala, bezpieczny termin juz zaliczony wiec teraz chyba pozostaje trzymac kciuki za szybkie rozwiazanie, synus na pewno wie kiedy ma sie pojawic na swiecie :-)

natka a gdzie sie podzial Twoj wykres ?

Czesc :**

Nuuuśka widziałam wczoraj na wątku o planowaniu płci że podejrzewałaś sylwestrową owu i widzę że dzisiejsza tempka to potwierdza, super! Mam nadzieję że tym razem udało się idealnie wpasować :-)
Co do mojego wykresu to musiałam pewnie odznaczyć przypadkiem w telefonie pokazywanie sygnatury :-)
Widzę że znowu z kasiolem lecicie prawie łeb w łeb z cyklem :-) testowanie zapewne wypadnie Wam podobnie!! Trzymam kciuki :*

A wlasnie Patu$ co z Waszą IUI?

Miłego dnia :*

hej:)
o jak dobrze ,że nareszcie skończy się to obżarstwo:) jak dobrze być w pracy i w takim spokoju:) bez szykowania jedzenia, mycia naczyń i znów jedzenia:)
u mnie raczej na bank po ovu, w dzień przed i w sylwestra mega ból lewego jajnika -wiec raczej to było to:)ale i tak wpasowanie w ovu w naszym przypadku nic nie oznacza:( aaaaah trudno w tym cyklu jak sie nie uda to przynajmniej bede mogła w lutym na wyjeździe z pracy coś wypić... :)a jak nie -jeszcze lepiej:)
miłego dnia:)
akuku trzymasz się:)???

natka, Nuuuska jeszcze to odwlekamy...nie iwem kiedy sie pojawimy w Poznaniu,na razie o tym nie mysle...wczoraj auto sie nam posypalo w drobny mak i nie wiadomo czy warto bedzie naprawiac takze na razie myslimy o tym co sie teraz wydarzylo.

Nuska masz racje chcialabym juz..ale co ja sobie moge hehe. No zobaczymy kiedy maluch sie zdecyduje.
Teraz to chyba naeet lepiej bo m wczoraj na spscerze jak bujwl dzieci na karuzeli sie poslizgnal I obil sobie nerki I go wszystko boli..wiec z takim jeczadlem I stekadlem nie chce na porodowke jechac bo to on ma sie zajac mna a nie ja nim hehe.

Fajnie ze I Ty I Kasiol jestescie po owu. Trzyma kciuki by tym razem wyszly dwie kreseczki.

Patuska oby problem z autem szybko sie rozwiazal.

Natka jak sie czujesz??

Milego dnia. Ja dalej odliczam..15 dni.. tqk blisko a tak daleko..

witam

U nas Sylwester udany ;) Znajomi pojechali nad ranem do domu. Wczoraj cały dzien snułam sie po mieszkaniu niewyspana, ale oczywiscie połozyc się nie było jak bo moja mloda domagala sie zabawy....

Dzis w pracy jestem, ale tylko do 13:30, potem zabieram mloda z przedszkola i ide z nia do dentysty. Trzmajcie kciuki zeby ładnie ząbki pokazala.

U mnie testy owu caly czas negatywne. Dzis 12 DC wiec jeszcze jest szansa ze to sie zmieni. No nic, zobaczymy, jakos nie wiaze z tym cyklem wiekszych nadziei.

reklama
akuku nie do konca razem po owulacji bo moja jeszcze przede mna - najprawdopodobniej dzis :tak: takze wczoraj z wieczornymi starankami udalo sie wstrzelic idealnie, teraz tylko musimy czekac na rezultaty mam nadzieje, ze w koncu sie uda, jesli nie - walczymy dalej :happy2:

natka kochana owulki jeszcze nie bylo, podejrzewalam ze moze sie pojawic ale modlilam sie zeby nie bo ciezko byloby sie wstrzelic :-p

Do góry