reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki luty 2013

Hej.
U nas wszystko super poza tym ze nocki do dupy. W marcu obie dziewczyny mialy ospe, kasia bardzo ciezko przeszla i zostslo jej po chorobie to nocne wstawanie.....

Je chetnie, gotuje jej sama. Od kilku dni siedzimy i pelza coraz sprawniej. Juz z oczu jej spuscic nie moge.

Natka- gratuluje synka. Oby z serduchem wszystko ok bylo, daj nam tutaj znac po wizycie zebysmy sie nie martwily.

Patyska, a ty do pracy kiedy wracasz? Myslisz juz o tym?

reklama
Hej.
U nas wszystko super poza tym ze nocki do dupy. W marcu obie dziewczyny mialy ospe, kasia bardzo ciezko przeszla i zostslo jej po chorobie to nocne wstawanie.....

Je chetnie, gotuje jej sama. Od kilku dni siedzimy i pelza coraz sprawniej. Juz z oczu jej spuscic nie moge.

Natka- gratuluje synka. Oby z serduchem wszystko ok bylo, daj nam tutaj znac po wizycie zebysmy sie nie martwily.

Patyska, a ty do pracy kiedy wracasz? Myslisz juz o tym?
Tysia a często Ci się Kasia budzi w nocy? Wcześniej przesypiała nocki? Jak teraz już pełza to ani się obejrzysz aż zacznie raczkować a potem stawiać pierwsze kroczki :)
Nasza Julka to może z 10 nocek przespała dopiero i to nie że codziennie tylko raz po raz jej się zdarzyło. Budzi się w nocy nadal, raz albo dwa. Czekam aż faktycznie zacznie spać ładnie bez nocnych pobudek i przychodzenia do nas do łóżka :) dziś będzie miała pierwszą noc w swoim pokoju, w nowym łóżku (do tej pory spaliśmy w jednym pokoju a mała w tym standardowym łóżeczku ze szczebelkami), zobaczymy jak to będzie.

Wczoraj byliśmy na badaniach prenatalnych, synek potwierdzony a w serduszku doktor nic niepokojącego nie zauważył. Pomierzył tętnice, aortę, pooglądał zastawki i twierdzi że wszystko jest prawidłowo. Ale dla świętego spokoju skierował nas na to echo w ramach programu badań prenatalnych (bo mi przysługuje na nfz) i konsultację kardiologa prenatalnego. Także czekamy na wizytę na początku maja i wtedy wszystko powinno być w 100% jasne. Choć jesteśmy już trochę spokojniejsi bo dr twierdzi że to badanie to tylko formalność :)

Hej @Akuku :) ale dawno tu do nas nie zaglądałaś :) jak tam u Was? Jak dzieciaki? Teraz maluchy już nie takie malutkie to pewnie masz co robić bo wszędzie ich pełno :) wróciłaś do pracy? A może zajęłaś się tortami?
Ja tak jak zauważyłaś-jestem w ciąży, zaraz kończę 22 tydzień. Termin mam znów na sierpień :) i o dziwo udało się w pierwszym cyklu starań i to jeszcze przy karmieniu piersią więc byliśmy w niezłym szoku zwłaszcza że nastawiliśmy się kolejny raz na długie starania ;) tym razem spodziewamy się synka :)

Natka wow ale szczesciara ! Parka bedzie ! Cudownie ;)
U nas ciagle cos.
Tak wrocilam do Tesco i torty tez robie..
Dzieci rosna :) jutro wracaja do szkoly po wielkanocy.
A ja noe zagladalam bo co mialam zajrzev to cos mnie odviagalo a potem zapomnialam i tak w kolko.

Pochwale sie jeszcze ze udalo mi sie schudnac 18 kg :D
Aczkolwiek jestem dopiero troche za polowa mojego celu.
Ogolnie zaczelam o siebie dbac.. wlosy,rzesy, paznokcie, brwi makijaz. Juz nie jestem kira domowa a zadbana mama :)
Wszystko dzieki mojej przyjaciolce i w koncu czuje soe cudownie.. jeszcze tylko schudnac i edzie git ;)
Buziaki!

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

1492973283-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry