reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

mamolinko ja juz mialam wszystko na glowie, ale od dwoch lat jestem blond i raczej zostane w tym kolorze, bo tez uwazam, ze jest mi lepiej niz w czarnych, czy brazowych.

reklama
Pam - suhi moze byc z czego chcesz
nawet wegetarianskie ;-)
sushi to styl robienia potrawy czyli ryz i wodorostki :-):-):-)

laptop mi szwankuje

Tiluchna Ty chociaz zdrowo jesz, bo ja nie koniecznie a jesc uwielbiam :-D Ale wlasnie jak juz pisalam po porodzie biore sie za siebie,a teraz najwazniejsza jest dzidzia.

Kasoku to calkiem jak ja mialam blondy,czerwienie, wszystko co mozliwe a jednak najlepiej sie czuje i najbardziej pasuje mi braz dlatego teraz tylko eksperymentuje z odcieniami brazu. Aktualnie mam braz wpadajacy w czerwien, ostatnio mialam wpadajacy w fiolet.

na 20 urodziny zafundowalam sobie na rozjasnianych wlosach (a mialam prawie do polowy plecow) trwala, jezu chryste, dziewczyny wyszlam od fryzjera z SIANEM SPALONYM na glowie, myslalam, ze popelnie samobojstwo.

znalazlam zdjecie, matylda miala 5 m-cy i wlozylam jej peruke tesciowej 675943dcf1[1].jpguchwycilam moment jak jezor wystawila i udalo sie zdjecie-cudo.

Kasoku a ja ze stresu tyje... Tzn jak np. Zabieram sie za diete I nie widze rezultatow to pochlaniam wszystko co na mojej drodze...
Wiem ze misze nad tym pracowac...
Ale narazie chce zajsc wiec nie chce.zmieniac cyklu doetwmi..

akuku jak mam stres tzw kontrolowaqny, to tez jem, ale jak mnie dopada nerwica lekowa to mam klopoty z przelykaniem i potrafie nic nie jesc w ciagu calego dnia, nie umiem wytlumaczyc dlaczego tak sie dzieje, ale w moim przypadku nerwica, badz stany lękowe powoduja, ze z czasem mam jadlowstret i chudne duzo...ale czy to jest zdrowe??/na pewno nie.

Kasoku zdjecie Matyldy przecudowne !!!!

Ja wlasnie szperam w necie i znalazlam na onecie artykul o tych szlachetnych paczkach i az plakac mi sie chce, jak przeczytalam jak dzieci sie ucieszyly ze sloika majonezu... To nie na moje nerwy ja za bardzo takie rzeczy przezywam i odrazu wyje, a tym bardziej jak chodzi o dzieci :-( Ahhh.... gdybym tylko mogla chodz czesc tych dzieci uszczesliwic :(

reklama
mamolinko niestety sie nie da uszczesliwic tych dzieciakow, ja tez nie moge patrzec na takie rzeczy, powybijalabym i wysterylizowalabym kazda patologiczna rodzine, ktora niestety jest plodna i robia dzieciaka za dzieciakiem w wiekszosci przypadkow po to, zeby dostac becikowe...mieszkam na slasku i mam do czynienia z ludzmi z tzw familokow, szkoda gadac, bo zaczne zolcia tu lac, ale straszliwie mi zal tych dzieciaczkow.

chyba rok temu bylo glosno o dziecku, ktore trafilo do szpitala po pobiciu przez chlopaka matki tego chlopczyka, widzialam zdjecie raczki malca, byla sina, tak ten chlop lal to dziecko, poplakalam sie przed tv, gdybym mogla dorwac takiego suk...syna zabilabym go wyrwala jajca i nabila na pal.

Do góry