reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
domi ta kreska byla naprawde ledwo widoczna ,delikatnie rozowa, no ale byla ja ją widziałam i moj mąż też a teraz jak patrze na ten test to jest jeszcze bladsza ... ale czuje ze jestem w ciazy jutro potwierdze to jeszcze raz testem i bede was informowac :)

Cześć dziewczęta :-) Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie:zawstydzona/y:

Dziś wróciłam ze szpitala, straciłam maluszka. To był 6 tc:-(. Drugi cykl starań. Teraz pasujemy na jakiś czas. Porobię wszystkie badania kontrolne by mieć spokojną głowę przed kolejną turą. Czuję się źle, mąż czuje się źle...najważniejsze że mamy syna i to on zaszczepia nadzieję na lepsze jutro.

Nie udzielam się ale cały czas Was podczytuję. Wszystkim zaciążonym OGROMNE GRATULACJE I SPOKOJNEJ CIĄŻY, całej RESZCIE PRZYSZŁYCH MAM ogromnie kibicuję!

Trzymajcie się...

krowkabordo
pewnie ze cię pamietamy !! kurcze kochana tulam cię mocno i (*) za maluszka:-(

kasoku
testujemy 24 grudnia ??? :)

miala @ przyjść ale nie przyszła. .. zle sie dzisiaj czuje bo mnie z dwóch stron boli tak że az mi niedobrze bleeee ale posikac moge 24 czemu nie ;)

Ostatnia edycja:
krowkabordo bardzo wspolczuje, wlasnie usiluje dojsc kiedy przestalas z nami pisac, ale nie potrafie , tulam mocno, bedzie dobrze.

missiiss a no zesz barzdo bym chciala testowac 24, jak nie dostane planowanej 23.12 i jeszcze te plamienia przed @, ktore mi wszystko rozwieja, pewnie nie wytrzymam i kolo 18 bede testy uskuteczniac, na razie trzeba sie poprzytulac, zeby miec co testowa, wiec ja od dzisiaj na lajkcie jade, bo i tak w tym miesiacu bedzie za malo razy i nie w owu, wiec moze nie bede sie tak stresowac przed @ bo i tak nie hy hy .

no krowkabordo nam sie odnalazla, jeszcze dawno nie bylo tu karotki00 i sloneczka, hmmm:confused::confused::confused:

krowkabordo bardzo mi przykro i wspolczuje straty. Teraz musicie wykazac sie wielka sila.

[*] Anioleczku daj duzo sily mamusi i tatusiowi w tych ciezkich chwilach i w walce o kolejnego braciszka lub siostrzyczke, pomoz spelnic ich marzenie.
[*]

reklama
kasoku
to dawaj bedziemy sikać od 18 tego :-p;-) ja nie wiem czy coś wyjdzie pewnie znó∑ nic bo tez sie boje plamienia ale wierze w lutke i wit b6 tylko sie zastanawiam od kiedy mam zaczac ta lutke brac zeby znow nie bylo jak ostatnio ze bol w3 dniu od owu i plamienia :dry: to moze od jutra wieczora wziąć jak skoczy tempka jutro ?? tak bedzie bezpiecznie jak myślicie ?????

Do góry