reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

pomomo ciszy tutaj dzisiaj i tak sie rozpisalyscie.moj skarbek chory wiec duzo marudzenia bylo ale i tak jest dzielna. zaczelam porzadki swiateczne i jutro mam zamiar skonczyc.
akuku ja z sopotu jestem, to w sumie niedaleko od slupska, czesto jezdzisz do domu?
tiluchna pieknie powiedziane z tymi porzadkami - w sercu, w domu, w papierach, podoba mi sie, tez tak lubie i trzymam sie tej zasady
pandorka, smerfik, maciurka i wiem, ze jest jeszcze jedna ciezaroweczka, ale zapomnialam imienia, bardzo bardzo przepraszam - chcialam wam powiedziec ze mysle o was cieplutko i modle sie za wasze skarby, zeby urodzily sie cale i zdrowe.

no nic ja zmykam, pozdrawiam wszytskie i chociaz malo pisze, bo czasu nie mam ale was tu poczytuje.
a jeszcze mam pytanie czy bedzie ktoras testowac w sylwestra ze mna, bo tak mi wypada, jak nie to chociaz trzymajcie kciuki.

no to teraz ju dobranoc wszystkim ;-)

reklama
miciurko, no nietety nie moge sie przytulac, bo w ten wtorek mojma znowu badanie nasienia tym razem na chromatyne plemnikowa i posiew, znowu tzreba sie wstrzymac. Wlasnie weszlam na forum "jak poprawic nasienie" i osoba , ktora go zalozyla 3 lata temu (z podobnymi problemami do mojego m) niestety pomimo brania lekow i badania sie na prawo i lewo nie zaciazyla, tzn jego zona, wiec juz stracilam nadzieje... ide spac , dobranoc kochane.

hej kochane :)

dzisiaj a raczej wczoraj juz was nei doczytałam :)

ale postaram sie jutro :)
dzis spozytkowalam swoja energie, zrobilam takie pozadki w domu ze ho ho :) Mokolaj moze przyjsc- wstydu nei bedzie :D:D

Sprzatałam od rana , ale ja tak mam ze jak wejde w wir to juz leci.

Zostaly mi tylko okna i dokumenty do segregacji.

A oprocz sprztaania ubralism choinke :) oczywiscie nie bylo to proste..jak juz nam sie udalo ja ubrac...chcicalam dzieciom zrobic zdjecia zeby wyslam do dzidkow z zyczeniami swaiteczny (ktore Alex sam pisal)
no i jescze nei zdazyli stanac przy choince i sie przewrocila ;/;/ na szcescie my bombki mamy plastikowe. Ale trzebabylo ubierac od nowa eh...
W kazdym razie zdjecia zrobione jutro wydrukuje i wysle :)

Takze zycze wszystkim milych snow...ahh ciekawa jestem co dzis przegapilam :)

do jutra :)
2012-12-16 19.05.07.jpg2012-12-16 19.09.31.jpg2012-12-16 19.10.39.jpg2012-12-16 19.18.40.jpgDSCF0604.jpg

Ostatnia edycja:
hej

ja też wczoraj zaczełam was czytac ale net mi padł i dzsiaj już udało sie podłączyć nie wiem chwilowo zasiegu chyba nie było....

kasoku
kochana ale ty patrzysz w złą strone tylko a poczytaj może o kimś kto też ma taką sytuacje i sie udaje za jakiś czas bo napewno są takie osoby nie wierze w to:no: w ogole to może twój m się źle czuje z nerwów?? kurcze nie wiem co wam doradzić... ja pomimo clo chyba tez nie zaciążyłam dzisiejszy test negatyw 11 dni po owu czułość 25mui..... :-( coś mis ię wydaje że mój mąż może mieć podobny problem do Twojego męża bo jednak tyle fajek i alkoholu co on pije to nie wierze ze nie działa negatywnie. uszka do góry kochana damy rade zobaczysz !!!ja w to wierze i będe sie modliła żeby nowy rok był dla was owocny :tak: i dla mnie przy okazji też....

no także dzisiaj 11 dni po owu testem o czułości 25 i negatyw.... :-( ciekawe ale już chyba nadzieji nie mam choć w sumie jeszcze teoretycznie te 4-5 dni zostały...

jak teraz się nie udało a napewno tak bedzie choć wiem co mówiłam kilka dni temu bo normalnie czułam jak ostatnio że coś się tam gnieżdzi to nie wiem :( zmienie prace chyba bo ta zbyt wiele mnie kosztuje... dzisiaj mam dwie kontrole i przed swietami jeszcze jedną pewnie.... mam jej dośc nienawidze tej roboty wszystcy non stop ode mnie wymagają bóg wie czego pomimo że mi tego nie pokazali. Nie chce tam racować nie nawidze tej pracy i płakać mi sie chce jak mam do niej iść :zawstydzona/y: a nawet narzekać nie moge bo mój m nie pracuje i z czego byśmy żyli..... do doooopy z tym wszystkim nienawidze takiego życia:-(

Ostatnia edycja:
hallo missiiss jeszcze nie wszystko strackne, jak tak robilam w ciazy z Emily, bo bardzo chcialam zrobic niepodzianke mezowi na urodziny, a to wypadalo na 27 dzien cyklu i mowie sobie ze teraz testy sa super czule powinno wykryc, ale nie dopiero dwa dni po jego urodzinach wyszly dwie krechy, wiec spozniona niespodzinka byla ale za to jaka.
takze testuj kochana za te 4-5 dni bo nadzieja jest matka milosci i jesli czujesz ze tam pod sercem jest fasoleczka to mysle, ze bedziesz miala tescik pozytywny. ja testy robie dla zabawy, bo jak juz wspominalam wczesniej wiem dokladnie ze nosze fasolke pod sercem bo moje cialo wysyla mi mega duzo sygnalw. u mnie testowanie w sylwestra, ale tak dla formalnosci, bo na pewno bede wiedziala wczesniej ze cos sie kluje, poki co staranka na calego.
Zycze dwoch kreseczek kochana, milego dnia :-):-):-)

sloneczko
kochana dziękuje z podtrzymanie na duchu... kurcze od tego wszystkiego ide z takim humorem do pracy ze masakra .... chyba bede się wyżywać na klientach. co do moich objawów to dużo śluzu białego, tkliwe sutki no i ból pół dnia w 7-8 dniu po owu tak jak było ostatnio w dwóch ciążach ehhh nie mam siły już o tym myśłeć mam nadzieje że masz racje kochana. po jutrze zrobie testa może coś juz wyjdzie bedzie 13dpo tojuż na bank coś powinno być. ehhh ide do pracy taka roztrzęsiona ze masakra... Dziękuje jeszcze raz za słowa nadzieji !!!

pa kochane miłego dzionka!

Czesc dziewczyny.
Ja tak szybko, u rodzicow jestem fajnie cieplutko i telewizja jest :-D ale spac nie moge. wczoraj 2h ryczalam za moim chlopem ze nie ma mnie kto przytulic... strasznie tesknie....

reklama
Czesc Kochane :-)

Akuku sliczni chlopcy i jeden podobny do drugiego :tak:

Miissii test 25 nie jest zbyt czulym testem,moze powinnas zrobic 10 ??
A co to za kontrole masz,jakosci pracy czy moze sprawdzanie papierow ?? wspolczuje

Pam wiem o czym mowisz z ta tesknota...ja tez nie moglam znalezc sobie miejsca jak moj maz wyjechal na tydzien ,dobrze bedzie swieta zleca szybko i wrocisz do niego ,a teraz naciesz sie rodzinka,bratem ;-)

Kasoku pisalam Ci przyklad dziewczyny ktorej tez lekarz mowil ze nie zajdzie w ciaze a jednak zaszla ,tak wiec trzeba myslec pozytywnie,bo czasem jak nasze mysli sa negatywne to wtedy jest blokada i z przytulanek nic nie wychodzi :tak:

Tiluchna a Ty jak tam,samopoczucie sie poprawilo ??

Do góry