reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Domowe sposoby dopiero będę uskuteczniać, bo szczerze mówiąc nic nie mam w domu (mąż wczoraj nie wziął portfela do pracy :-D), a wychodzić mi się nie chce :zawstydzona/y: Ale i tak chyba lepiej by mi zrobiło wygrzanie się kilka dni w łóżku niż siedzenie w pracy, gdzie nie dość, że sporo roboty to jeszcze codziennie wychodzę na dwór, brrr :-D

reklama
Hej

Domi zdrowka

Pam,mówisz że prawie dalas się nabrać że ja w ciąży jestem :laugh2:

Mezus dotarł do domku chwilę po godz 3-ciej.Trafili mu sie dosłownie chamy,aż szef będzie interweniował w poniedziałek.szkoda gadać.

Miciurka ja tez uzywam plynu do higieny int.

Miissii ,Karotka testowalyscie dzisiaj ??

Akuku ja chyba zamowie sobie sylk ,moze dojdzie w przyszlym tygodniu,@ mam na wykonczeniu takze jeszcze troszke i zaczynam staranka :-p

Ostatnia edycja:
Dziewczynki,testowałam,ale nadal nic :no:. Już nic nie wiem...Może te testy jakieś lewe są?:-D Jak wspominałam,poczekam jeszcze ok.tydzień,jak nadal nic,to umówię się do gina.Grrr...
miisiiss a jak tam u ciebie kochana?:)
pam odezwij się jak dotrzesz i będziesz mieć chwilkę :-)

edyta ostatnia @ była 9.11,cykle mam raczej regularne ,co 28 dni...w tamtym cyklu właśnie @ mi się spóźniła,bo miała być 2.11,a wyszło tydzień później,ale dziewczyny pisały,żebym sobie okres płodny liczyła normalnie,od 9.11,bez względu na opóźnienie...:szok: No w sumie nadzieja w tym,że testy wadliwe:-D:-D:-D

Karotka czasami testy nie wychodza a ciaza jest ;-) albo owulacja Ci sie przesunela i dlatego testy jeszcze nie pokazuja :/

pam- a nie bylo zadnej uczelni w dublinie zeby nie wyjezdzac tak daleko? ja mialam w planie prawo na trinity ale raczej teraz bede musiala ten plan odlozyc:-D no i jak w sligo sie mieszka - tam jeszcze nie bylam ale mialam zamiar odwiedzic sligo i mayo - bo ponoc ladnie

missiiss- no kurcze czekam z niecierpliwoscia na wiesci !! :tak:

pandorka - odpoczywasz duzo mam nadzieje!! i nie dzwigasz..

smerfik- jak tam samopoczucie u Ciebie? fajnie miec blizniaki ale nie wiem czy z wychowaniem sie bym na to pisala:-D hahah, troche ciezko mogloby byc ale wiadomo podwojne szczescie

edyta- apropo zelu intymnego tez gdzies czytalam ze wlasnie moze utrudniac zajscie w ciaze - i dlatego wpadlam na pomysl z tym lubrykantem

Hejka dizewczyny nie moge narzekac na samopoczucie bo wogole nie cuzje zebymw ciazy była :p tzn bol piersi , sa bardziej tkliwe, czasem mdłości , moze wiecej jem ale czy to sa objawy:p hehe juz zaczynam sie martwić:p hehehe

A teraz wam pokaże moje wypocinki stroik i choinka :) Jak ja to lubie robic:p

DSCN7410.jpgDSCN7412.jpg

a co tu taka dzisiaj cisza? buziaki przesylam .... u nas dzisiaj taka nuda ,mąż chory spi, ja sie nudze , teraz wygrzewam sie herbatka i nie moge doczekac sie jutra bo znow sobie zatestuje a co mi tam , a we wtorek moja wyczekiwana wizyta u mojego Pana Doktora :)

reklama
Pandorka , ja cuzje ze będzie wsyztsko dobrze, nie wiem skąd we mnie tyle siły bo przez pół roku żyłam w takim okropnym lęku a teraz jest tak mega silna i dobrze nastawiona ze naprawde jestem w szoku
:)

W tym tygodniu dużo sie dowiemy.. a jak Ty się Pandorko miewasz? lepiej troszkE? Jak plamienie?

Do góry