reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciurka a co to jest raw food?? Nie wiem :-(

Dziekuje wam wszystkim za pomoc. Hmm
Czytama ta stronke co wczoraj ktoras wkleila(znowu nie pamietam) i tam wyczytalam kilka sposobow starania sie o corke i teraz mysle hmm czy lepiej te kilka dni przed czy zaraz po owu??kto wie??
Podobno jak przed owu to trudniej utrzymac kwasne ph, bo wtedy trzeba kilka dni, a jak po owu to tylko jeden dzien.
bylo tez ze plemniki zenskie i meskie maja taka sama zywotnosc i tak samo szybko dicieraja. Hmm
Czyli zalezy od.ph? tak sie ujemnie albo dodatnie naladuje komorka ... I przyciagnie meskie badz zenskie plemniki??
Kupic ten sylk czy on wystarczy? Bo tam bylo ze przed stosunkiem, po stosunku, i co chwile sprawdzac.ph jak wzrosnie powyzej 4,5 to dalej zakwaszac... Nawet tamponem z roztworem hmm.
Ale bym sie musiala neczyc. Tylko ja teraz nie wiem czy przed czy po owu. I czy bede w stanie wyczuc kiedy mam owu. No niby 14 dc.. Ale...

Milego dnia

reklama
tulichna - sliczna choinka - moja jest zloto czerwona - wiec sie wylamalam z tlumu :) heheh ;-)

pam- no to jedziesz w moje strony :) a ile zostajesz ? to twoi rodzice mieszkaja w dublinie a ty w sligo ?

akuku- raw food to tak jak pam mowi - nieprzetworzone rzeczy - bez gotowania czyli salatki owoce . warzywa surowe , lisciaste, orzechy, itd. albo jakies lekko podsuszone produkty, ja to sie tak tym zainteresowalam ze potrafie stworzyc cale ciasto bez pieczenia itd. a jest pyyychaa! az sie sama zdziwilam - da sie wszystko dzieki bogu za internet i te wiedze heheh ;)

co do ph to tez slyszalam ze plyn do higieny intymnej zakwasza - ja np. caly czas uzywam -

pandorka- bedzie dobrze - nie raz sie zdarza plamienie gdzies w okolicach miesiaczki wiec to moze byc nic takiego - wiec trzymam kciuki i modle sie aby bylo gut!!! jak cie bedzie bolal brzuch mocno to lec do szpitala - ale ja czuje ze bedzie ok ! :**** ,

missiisss- jak wynik :)????

Miciurka ja jade do dublina bo mama bedzie bo brat chodzi tam do polskiej szkoly ale oni mieszkaja w Laois.... 100km od dublina. W dublina a wlasciwie na lotnisku bede tyle ile zajmie mamie odebranie mnie czyli pewnie z 15 minut :p taaa oni w Laois a ja w Sligo... na studia sie przeprowadzilam...200km :p

Witam :-)

Pandorka
- trzymaj się, na pewno będzie dobrze!
Missiiss, Karotka - testowałyście?? :-)

Powiem Wam, że czuję się coraz gorzej. Jak mi do jutra nie przejdzie, to zamiast do pracy idę do lekarza :-(

Ja mam dzis duuuzo energii czego od dawna nie mialam. Wiec juz sie gotuje miesko na piergi. Zabieram sie za swiateczne pozadki.
Pewnie zajrze w przerwie lub wieczorkiem.

dziękuje Wam normalnie co ja bym bez Was zrobiła?!?! ja wiem że te plamienia to od mięśniaka, oby tylko minęły jak w pierwszej ciąży:tak:

tili- taka choinka jest najpiękniejsza i ma serce, a nie taka od linijki!!!
domi- co Ci jest?

reklama
Do góry