reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Akuku to tak jest jak sie do czegos dziecko zniecheci to pozniej w pamieci na stare lata zostaje...na chwile obecna nie jestem w stanie zjesc mielonego szpinaku,ale nie mowie ze za jakis czas sie do niego nie przekonam ;-)

reklama
Edyta wiem bo tak so mialam... Ja ja slyszalam szpinak to mnie skrecalo... Ale mowie jak dobrze przyprawiony to i smaczniejszy. Ale rozumie ze u ciebie bardziej chodzi o konsystencje?
Dobra woda sie zagrzala ide sie myc.

Akuku tak o konsystencje,bo liscie szpinaku uwielbiam,czesto klade na kanapke zamiast salaty :tak:

Ja tez ide sie prysznicowac,pozniej zajrze ...

hej dziewczynki

missiissku
ja nie testuje, bo po co, tak doglebnie androlog nam wybil z glowy byc moze ciaze, ze nawet o tym nie mysle, poza tym sra sie na calej lini, dzisiaj moj m sra i rzyga, zachodze w glowe co jest, przeciez je to co my, oj czuje,ze ja od jutra zaczne, moze wirsowka???m rano pierwszy raz poszedl biegac, czekamy na super drogi lek i...jkezu same czarne mysli, rozplakalam sie dzisiaj amerykance, ktora co sobote przychodzi matyske uczyc angola, w rezultacie mi poswiecila godzine, plakalam jak dziecko, na koniec wytulila mnie za wszystkie czasy, a ze jest wiekszych rozmiarow a ja aktualnie waze kolo 50 (spadek szybki), to zniknelam w jej objeciach i poczulam sie tak blogo, natomiast moja mama nie potrafi chyba kochac, zmyla mi glowe,ze rycze jak idiotka, a to nie kon iec swiata...serce mi peka...nie wiem jak ja sobie z tym poradze i co bedzie dalej???

wszystkie was pozdrawiam i caluje, pandorka sliczny suwaczek, a co to bylo za plamienie???

przepraszam,ze ja tylko o sobie ,ale mam tak c h u j o w y okres, ze nie chce mi sie nic,nawet swiat przygotowywac, a czuje,ze to jeszcze nie koniec przykrych wiesci, do wszystkiego sie zmuszam, nic mi nie smakuje, rano wstaje tylko dlatego, bo jest matyska, gotuje, bo jest matyska, boze dziekuje ci za to dziecko, ono trzyma mnie przy zyciu. trzymam za wszystkie testujace.

jeszcze jedno, czytam chyba juz wszystko co jest w necie na temat slabego nasienia i na jednej stronce pisza, ze da sie zajsc i ok, na innej, ze tylko in vitro, dawca spermy, rzadko inseminacja,...kurde przekichane.

Kasoku sama przeczytalas ze mozna zajsc. Moze i wam sie uda. My tu wszystkie trzamamy kciuki. Bedzoe dobrze zobczysz. buziaki i trzymaj sie. Postaraj sie choc troszke wyluzowac bo to nie pomaga.

Wlasnie wyczytalam w tych paskach co ja kupilam ze sa na mocz lub sline i ze 7 to neutrane mam ph. Wiec jakie pownnam miec substancje kwasowe , alkaliczne czy zasadowe??

Ostatnia edycja:
karotka- no to czekam na testowanko jutro ;) wiesz cona to nie ma zasady jednym test wychodzi szybko innym nie, musisz zobaczyc o co chodzi bo moze cos ci sie organizm poprzestawial - ale jak mialas @.11.11 to na sierpnioweczki bys sie jeszcze lapala ;) - moja @ byla 12.11 i mam tp.na sierpien - aa mialam sie jeszcze pytac jak wspominasz ciaze podczas wakacji? w sensie czy ciezko meczaco bo cieplo ?!

Akuku- oj trzyman kciuki zebys nie zeszla spowrotem na zla droge zywieniowa!! ;) - ja tez rzucilam slodycze - ale to bylo normalnie uzeleznienie jakies - ciezko bylo ale dalam rade wiec wyobrazam sobie jak to u Ciebie wyglada - powiem.ci ze kiedys eksperymentowalam z jedzeniem - wiesz zalezy co chcesz osiagnac poprzez te zmiane - ja np. jadlam jeszcze z jakies 2 lata temu - surowizne przez rok i zeszlam z tej wody - takiego napuchniecia itd., tez bylam wegetarianka hih - ojj kombinowanie bylo - jesli chcesz schudnac polecam raw food ;)

pandorka- super wiesci ! ciesze sie strasznie - kiedy masz jakies usg 19 ? dobrze pamietam :)? ja bylam raz na sierpniowkach, a tak to nawet nie zagladalam heh za duzo tych tematow
:))))

Akuku wiem ze powinnas miec kwasne ph , plyny do higieny intymnej maja zazwyczaj ph 5 .Wyszukalam tez cos takiego...

Higiena intymna: co robić, by zachować kwaśne pH?

• Zrezygnuj z długich kąpieli w wannie na korzyść prysznica
  • Często wymieniaj tampony i podpaski.
  • Używaj odpowiednich płynów do higieny intymnej.

Substancje alkaliczne maja wysokie ph a ty chcesz dziewuszke wiec alkaliczne napewno nie i z tego co wiem substancje zasadowe tez ma wysokie ph,jesli sie myle prosze mnie poprawic :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
missiiss- no mysle ze od jutra tak co 2 dzien mozesz zatestowac ;) - &&&&&&&&& trzymam!!!! :*

kasoku- dobrze ze sie kobieto wygadalas komus innemu i na zywo pewnie lzej troche nie mozna tlumic emocji w sobie, milo zecie przytulila !! dbajcie o siebie nawzajem - bedzie dobrze !! :* tylko czasu potrzeba na poprawe po witaminkach przytulam cie mocno

Do góry