reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Edyta ja kiedys jechalam w nocy to co chwile okno otwieralam zeby nie zasnac... Ogolnie ja nie nadaje sie na nocna jazde, prace. A moj m moze jechac 24 godz. ja bym nie mogla... Jak bylam mala zasypiala w autobusie na stojaco... Ja jestem z tych co uwielbiaja jesc i spac hahahaha.

reklama
Tiluchna kup mu GPS-a :-D

Przewaznie w weekendy go nie ma,w ciagu tygodnia jest na miejscu,takze nie jest zle,ale jak to ja zawsez sie martwie bo nie lubie jak jezdzi po nocy,a na autostradzie jest tak nudno ze zasnac mozna,Ja jak wracalam z Londynu too myslalam ze zasne za kierownica,a to bylo w dzien a co dopiero w nocy wszedzie ciemno itd :oo:

ma chip wszyty:tak:

ale Twoj maz jest zawodowym kierowca wiec da rade:-) choc wiem, ze sie martwisz, szczegolnie po nocach bo w ciagu dnia to czas mija szybciej a noca wszystko wydaje sie pare razy gorsze

I wiecie co zauwazylam ze Alwx jest po mnie hehe... Ja jak bylam mala to nawet jak glodna nie bylam to zawsze zjadlam do konca i Alex tez, wraca z przedszkola i mowi ze nie jest glodny a obiad zawsze zje do konca . Victor za to w druga strone zje tyle ile trzeba i konczy. Nie zje chocby t po byla ostatnia lyzka. Dzis np. wogle obiadh nie zjadl a kolacji polowe. A jutro pewnie nadrobi za dwoch.
I tak od urodzenia jak Viki pil np. mleko z butli czy cyca to pil,pil zasnal i juz nie wcisnelam nic nawte jesli wypil malo to nie i koniec... A Alex zawsze do konca dojadl... hehehe

Hej. Witam i ja.
Tiluchna- dalej mam nastrój do dupy. Dzisiaj pojechaliśmy do Ikei wziąć sypialnie na raty i nie dostalismy kredytu. Jakies nieporozumienie normalnie. Wrrrr Juz sie nie moge doczekac testowania, ale i tak wiem ,że po raz kolejny nic z tego.:-(
Akuku- taka mała uwaga. Nie pisze się posta pod postem tylko edytuje poprzedni. Straszne niechlujstwo u nas. Taka zasada obowiązuje na forum.
Karociu- mam nadzieję ,że jednak ci sie uda kochana.

Co do Mamolinki. Po ciężkiej podróży jest już w Polsce. Wraca dopiero na początku stycznia. U mnie ma być koło 3. Już się nie mogę doczekać.

Pozdrawiam wszystkie i czekam na II kreseczki każdej staraczki.

Tiluchna pwenie ze da rade ,ale zony sa od tego aby sie martwic...tym bardziej ze cos moze sie stac nie z jego winy,tym bardziej ze wiem jak w tym kraju potrafia jezdzic :rolleyes2:

Ale sie objadlam :huh:

Akuku jeden synek ma po mamusi a drugi pewnie tatusiu :-D

Mama mi opowiadala ze jak w przedszkolu gary stukaly na obiad to ja pierwsza przy stoliku siedzialam i az popiskiwalam i klaskalam w rece hehehehe.
i przedszkolanki sie cieszyly ze ze mna problemu nie bylo. Wracajac zjadalismy po drozdzowce z brate i w domu obiad, kolacje... Hehehe

Mama mi opowiadala ze jak w przedszkolu gary stukaly na obiad to ja pierwsza przy stoliku siedzialam i az popiskiwalam i klaskalam w rece hehehehe.
i przedszkolanki sie cieszyly ze ze mna problemu nie bylo. Wracajac zjadalismy po drozdzowce z brate i w domu obiad, kolacje... Hehehe

A wszystko lubilas jesc ??
Ja to mialam sposob na szpinak,najpierw lyzeczka szpinaku i myk popijalam kisielkiem :-D

Edyta wszysyko procz szpinaku, ale ja nie pamietam szpinaku z przedszkola a ze szpitala.

Emalia przepraszam nie wiedzialam :-)

No widzisz mialysmy podobne gusta ...ten smak szpinaku pamietam do dzis ,i ta konsystencja :sorry:

Ja teraz jadam szpinak ale tylko same liscie ,bez mielenia ,siekania itp

reklama
Edyta ja daje szpinak do lasagne i najpierw gotuje potem siekam hehe ta papka..
Potem przyprawiam, smietana ricotta galka muszkatalowa, sol, pieprz, jajko.
I tak przekladam lasagne z miesem mielonym. Mm
Pychota bo ten szpinak podczas pieczenia przechodzi i jest pyszne.
Kol. Moja kiedys jadla a tez nie lubi szpinaku a ostatnio o przepis prosila. Hehe

Do góry