reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

piekny liscik!!! i co? dostanie myjnie??:-D

ja wczoraj bylam u lekarza z Olivia bo cos na ucho narzekala (na szczescie wszystko ok) i oczywiscie lekarka zagadala, ze ona pomocnik swietego mikolaja i co by Olivcia chciala
a ona na to - robota Hello Kitty:baffled::eek::eek::eek::szok:
e? zagielo mnie dziecko

reklama
Robota Hello Kitty a to dobre :-D:-D
A powiedz mi czesto boli ja ucho,czy to akurat raz sie zdarzylo ??
Bo moj Alan jest alergikiem i jak zje za duzo cytrusow to boli go ucho .

Edyta - to faktycznie pozno:-(
czesto wyjezdza?

ja juz slysze chrapanie z dolu hehe

sluchajcie, apel do wszystkich kociar!!!!!!!!!!!!!!!!
nie wiem co zrobic
jeden z moich kotow chyba sobie znalazl drugi dom:szok:
przychodzi raz na 3 dni - i wcale glodny nie jest:eek:
zajzy do michy i zmyka dalej:angry:
no rzesz.. a ja i zachipowalam go i kastracja i odrobaczanie, szczepionki i ubezpieczenie place..
zdrajca jeden:wściekła/y:

i co teraz zrobic?

Edyta dobrze zrozumialas.

Tilli tak dostanie... Bo juz wczesniej kupilam i on nie mogl sie zdecydowac az w koncu ogladal bajke zobaczyl myjnie i chce myjnie... Dostanie jeszcze inne rzyczy ale jakby mial wszystko pisac jego stylem to cala ksiazka by wyszla haha. Ale sie ciesze bo bardzo ladnie pisze ja mu dyktuje literki a on a pyta jak sie pisze i pokazuje w powietrzu... Hehe

Robota Hello Kitty a to dobre :-D:-D
A powiedz mi czesto boli ja ucho,czy to akurat raz sie zdarzylo ??
Bo moj Alan jest alergikiem i jak zje za duzo cytrusow to objawem jest bol ucha .

hmmm w sumie to nie pamietam kiedy ostatni raz narzekala na ucho:no:
ona ma przerosniete migdalki od niemowlecia, olbrzymie jak sliwki
wygladaja jakby ciagle miala angine
no i niestety tez czesto ja lapie.. w tym roku miala 7 razy:-(
kwalifikuje sie do wyciecia ( w sensie migdalkow:-p) ale tego nie robimy bo ja bylam taka sama i jak mialam 8 lat jak reka odjal a przynajmniej zachowalam migdalki (chroniace jednak przed wszystkimi swinstwami)
oprocz angin (ktore przechodzi bardzo lagodnie, ona juz wie co i jak i juz sama do mnie przychodzi i mowi - mamo, znowu angina, antybiotyk i juz na 2 dzien wraca do szkoly, nawet goraczki wysokiej nie ma, ehhh
a tak to zadnych przeziebien, katarow, goraczek, gryp, kaszli,
no dziecko ideal:tak:
dlatego jak powiedziala ze ucho boli to mowie. oj lepiej pojsc zobaczyc.. ale babka powiedziala ze tylko zaczerwienione, dac nurofen i nie dawac pod wode przez minimum tydzien bo jak sie tam woda dostanie to bedzie masakryczny bol
no i dzisiaj jak reka odjal nic juz jej nie bolalo

Tiluchna kup mu GPS-a :-D

Przewaznie w weekendy go nie ma,w ciagu tygodnia jest na miejscu,takze nie jest zle,ale jak to ja zawsez sie martwie bo nie lubie jak jezdzi po nocy,a na autostradzie jest tak nudno ze zasnac mozna,Ja jak wracalam z Londynu too myslalam ze zasne za kierownica,a to bylo w dzien a co dopiero w nocy wszedzie ciemno itd :oo:

To dobrze ze dzisiaj z corcia juz jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry