reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
akuku
czasem trzeba sobie podogadzac ;-) ja właśnie pije szklaneczke lecha shandiego i wciskam chrupki serowe hipery.... już powoli mam dość ale zjem do końca miseczke ząbki lutka i spać bo jutro sikanie :sorry: i tak przez kolejne 4 dni żeby zobaczyć czy przylezie ciota czy zobacze 2 kreseczki.... ahhh ale mykobiety mam ciężko w życiu ;-)

Pandora - buhahahaha:-D:-D:-D czekaj czekaj.. ja zdaje na zywo relacje.. chyba, ze ty mnie prosisz abym wam erotyki zaczela pisac ;-)
ciesze sie, ze plamienie minelo, ufff kamien z serca!!!!

ja raz z Olivia mialam plamienie.. chyba w 5 miesiacu, po podrozy samochodem z UK do PL, bardzo ciezka podroz byla i rano zaczelam plamic, myslalam ze serce wypluje ze strachu
ale od razu do gin na usg i jakies 3 tabletki dostalam i bylo ok.
ale wiem jaki to strach

Karotka - winka sie napij:tak::-D albo moze Ty lepiej jeszcze nie;-)

Missiiss - mysle jak ty, ze zawsze sie zaciaza wtedy kiedy sie tego nie spodziewa :-D
no i chyba faktycznie Kasoku po Tobie..

ehh serio byloby latwiej gdybysmy mialy gdzies tabelke.. albo moze sobie w sygnaturkach wpiszmy:-D kiedy kolejne testowanie co? bedzie latwiej:-D:-D:-D:-D

Misis haha ja z mila checia bym co slodkiego zjadla... Ale w zwiazku z tym ze wzielam sie za siebie a mam nadzieje ze nie odpuszcze to zajadam sie warzywami i owocami, sikam co 15 minut hahaha tyle plynow mam.
No i na dzisiaj juz koniec jedzonka:-)
Mam nadzieje... Nie... Ja wiem ze tym razem wygra moja silna wola ... Hmm
Jak mi sie uda to wkleje zdjecia na porownanie :-)

Ostatnia edycja:
Tiluchna wiem, dziekuje.
ja wiem ze mi to na dobre wyjdzie tylko mam tez takie mysli hmm ze syzyfowa praca bo zaraz przytyje... Ale z drugiej strony lepiej zebym przytyla z nizszej wagi niz wyzszej.. O ciazy mowie oczywiscie. No i moze byc tqk ze bede miec mdlosci i wcale nie przytyje hehe jak z vikim co tez by mi na dobre wyszlo.
No wiec narazie idzie mi dobrze... W swieta robie przerwe a po swietach spowrotem. Zobaczymy jak z dzidzia co los przyniesie :-)

reklama
ja tam lepsza w dzialaniu niz w pisaniu jestem, mozemy wam film nakrecic :-D:-D:-D:-D

Akuku - syzyfowa praca mowisz???
to powiedz jak ja mialam sie czuc gdy po rocznym zrzuceniu 30 kg 2 miesiace pozniej zaszlam w ciaze i przytylam 25????? hehehe:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry