reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Dzięki ;-) Ja też mam cały czas nadzieję,ale staram się nie popadać w paranoję. Humor mam całkiem ok,troszkę może doła podłapałam,ale póki @ nie ma,to jestem dobrej myśli.:-) Ogarnęłam tą nieszczęsną kuchnię, no i tak sobie pewnie teraz dalej będę odliczać...:-D To która teraz testuje??

reklama
No wlasnie kto nastepny w kolejce do testowania ? Ja za rowne 2 tyg jak @ sie nie pojawi...

Ja dzisiaj mam niemilosiernego lenia, nic mi sie nie chce :( Oby szybciej do 19 mloda pojdzie spac i pewnie ja do lozeczka w skocze, bo dzisiaj nie do zycia jestem :(

U mnie 9 dc, więc długa droga..
Mamolinka- widzę, że i Ty wyczekujesz magicznej 19 godziny hehe:-). Jaśko szaleje. Dziś zamalował pół bloku farbami. O a teraz się czesz i się zbliża hmm.... no właśnie i mnie czesze heheh

Hihi tak godzina 19 magiczna, wczesniej wyczekiwalam 17 bo wracal moj eM z pracy i ja juz mlodej nie mialam tylko tatus,a teraz i moj eM przed 19 wraca... A jeszcze dzisiaj mam taki dzien, ze juz nie moge z nia wysiedziec jest nie do zniesienia. Wszystko co ja mowie na NIE jest na przekor :/

Mamolinka u nas tatuś tez wraca około 19. Zazwyczaj nie widzi się z synem:no::no:. Takie życie, jak skończy zlecenie to może i wcześniej w domku będzie..

U nas jeszcze tatus ma czas, aby z Niunia sie pobawic chwilke, ale zawsze jak juz chce ja polozyc spac i marze o chwili dla siebie ciszy i spokoju to moj eM mowi to zostaw ja jeszcze chwile, nie kladz jej spac a za chwile i tak idzie sie kapac, je obiad i mloda znowu wariuje... Wiec upust zabawom daja dopiero w weekend.

czesc dziewczyny WOW ale popedzilyscie, ja zamiast dwoch kresek na tescie dostalam @ i luteine od mojego gina, bo cos II faza cyklu mi sie pieprzy i byc moze to jest powod, ze nie domagam. Karotka00 ja tez trzymam kciuki, oby byly w koncu te dwie krechy na tescie.
Postanowilam dzisiaj, ze kupie te elektroniczne testy owu, bo te "normalne" idiotyzmy mi pokazuja. :)

Kasoku dobrze, ze jestes pod opieka dobrego lekarza i na czas reaguje. To teraz juz zostaje przeczekac wredna @ i bedziemy odliczaly dni do testowania ;) Oby jak najszybciej nam mijaly. Ja mam testy z allegro paskowe kupilam 10owy+5ciazowych za 9zl+ przesylka, ale wydaje mi sie , ze sa nic nie warte. Bo albo naprawde nie mialam owu w tym cyklu, albo poprostu nie pokazaly. I tez postanowilam , ze jak teraz sie nie udalo to kupie elektroniczne, wydam wiecej, ale i bede pewna tego co testuje.

Mamolinka olej testy z allegro sa psu warte naprawde, owulke na pewno mialas tylko, ze one nie wykrywaja u niektorych kobitek, ja zastanawiam sie nad tym elektronicznym, ten najlepszy cholercia kosztuje 533zl kurde drogo troche, ale on monitoruje caly cykl, hmmm... twardy orzech do zgryzienia.

reklama
kasoku, chodzi Ci o monitor Clearblue? Tez sie zastanawialam, ale kurde, za duzo kasiory - a i tak sie rozchodzi tylko o owulacje, prawda? Pozniej trzeba do niego dokupywac testery... Jak dla mnie za droga impreza. A na Clearblue mozna lac z moczu porannego, tak poza tym - zapomnialam dodac. Dla mnie bomba. Wstajesz rano, otwierasz test (test i tester sa osobno), wsadzasz pyk, sikasz, odkladasz, max 3 minuty jest wynik - tak albo nie, rewelacja, nie trzeba sie we wrozke bawic.

Do góry