reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Miciur-ka no to zycze powodzenia w odnalezieniu telefonu ;) Ja nigdy wczesniej temp. nie mierzylam i zaczelam os tego cyklu. Naczytalam sie tyle roznych glupot, ze sama niewiem w co wierzyc... A przez to jak patrze na moj wykres, mam wrazenie, ze cykl jest bezowu :/ I do tego testy owu negatywne, sluz pare dni temu przezroczysty, ciagliwy, dosc duzo a teraz sucho... Masakra oglupiam sie przez to, a bylam oaza spokoju :p Na luzackim podejsciu, ale chyba zaczynam swirowac .

a robilas testy owulacyjne caly czas i nie bylo pozytywa? wiesz rzekomo moze sie zdarzyc ze ma sie 1 cykl czy 2 bez owu, nie pamietam czy i jak to sie ima do wieku osoby itd. ja temp. mierzylam czasem, niesystematycznie, ale za to obserwacje sluzu i jakie mam ogolnie objawy, wiec mam nadz. ze moj telefon sie znajdzie bo ponad rok obserwacji w plecy!!!! ja to jestem hilary.... masssakraa! pamieci 0 :zawstydzona/y:,

obserwuj jeszcze sluz jak bedzie przezroczysty to dzialaj, moze to tylko jakies przestawienie czy cos ;-)

reklama
Karotka zaginela w akcji chyba :/

Mialam relacjonowac - testy Clearblue cyfrowe sa rewelacyjne - bardzo proste w obsludze i daja wynik po 3 minutach, puste koleczko w moim wypadku, bo skoku LH jeszcze brak. Jak dla mnie rewelacja i warte swojej ceny :)

Tutaj nie - 20szt za £25... W PL ceny sa kosmiczne, widzialam :/ Ja wole wydac to £25 ale miec pewnosc, ze mam albo nie mam skoku, bo analogowe wychodzily mi bladawo i stresowalam sie bardzo, czy w koncu mam skok, czy nie i tak na dwoje babka wrozyla...

Co fakt to fakt, karotka przepadla z tym sikancem, albo zobaczyla II kreski i stracila glowe z radosci, zeby nas poinformowac ;) U mnie 7 testow clearblue digitaal kosztuje 30e. Ja tez dokoncze te testy paskowe, ktore mam i albo zrezygnuje calkiem z testow owu albo kupie wlasnie te elektryczne, bo idzie osiwiec.

Tutaj nie - 20szt za £25... W PL ceny sa kosmiczne, widzialam :/ Ja wole wydac to £25 ale miec pewnosc, ze mam albo nie mam skoku, bo analogowe wychodzily mi bladawo i stresowalam sie bardzo, czy w koncu mam skok, czy nie i tak na dwoje babka wrozyla...

a gdzie kupujesz te testy na internecie czy normalnie w aptece??

Dziewczyny,przepraszam,że tak długo,ale jeszcze miałam kilka spraw do załatwienia. Niestety, wyszła 1 krecha :-(,ale się nie załamuję,bo to może być za wcześnie albo w ogóle jakieś opóźnienie. Tak czy tak,jak @ się nie pojawi,powtórzę test za tydzień.;-) Ale dzięki za wsparcie,kochane jesteście.:) Mam nadzieję,że faktycznie za wcześnie zatestowałam,@ miała być 1/2.11,a dziś jest juz 6. No,ale w pierwszej ciąży też mi wyszło dopiero po 2 tygodniach od spodziewanej @,a jak robiłam po tygodniu,i to betkę,nie normalny test,to jeszcze nic nie było. No,zobaczymy.
Boże,muszę ogarnąć kuchnię,a nie chce mi się masakrycznie.:no: Jak skończę,to się odezwę.

reklama
Właśnie Karotka, nie ma @, jest nadzieja! Mi jak z Jaśkiem w ciąży byłam to owulka się przesunęła i zamiast 5 i pól tyg ciąży było 3. A panikowałam przy tym, ze hej hehe. Kciuki nadal zaciśnięte:tak:

Do góry