reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

reklama
witam was dziewczyny - ja dalej w łóziu sie turlam hahah :-)

wiecie no ktos musi zaczac nasza dobra passe :), - ktos musi byc pierwszy :-D !!! kto chetny? hihi ;-)

missiiss dzieki za detale cyklu, jak to wyglada itd- przyda mi sie info - zabieram sie za te temperature i nie moge sie zabrac hehehe ;/

karotka00 takze czekam z kciukami zacisnietymi na dobre info :) !

Mciur-ka mi zostalo jeszcze rowne 2 tyg do testowania ;) Co do tempki ja mierze dopiero pierwszy cykl, ale wychodza mi gory, lasy,rzeki, jeziora,doliny hehe nie lapie sie jeszcze o co tu chodzi.

To wiemy, ze karotka testuje dzisiaj?na dniach? a kto po niej ?

Dziewczyny,dziękuję śliiicznie,że o mnie myślicie i trzymacie kciuki :*;-)
Ja niestety dopiero 30 min temu wstałam z łózia,P.jest chory,mnie boli gardło i ledwo żywa jestem,nie wiem o co chodzi...:-( Ale po teścik zaraz skoczę,bo nie wytrzymam.:-D Wprawdzie wiem,że najlepiej jak się robi rano,ale uważam,że w dzisiejszych czasach produkują takie testy,że to już chyba nie ma znaczenia.:-D:-D
Dobra,to zrobię sobie tylko jakąś kanapeczkę na szybko,herbatkę z cytrynką i spadam do apteki.
Odezwę się najszybciej jak dam radę,tzn zaraz jak tylko zrobię.;-)

mamolinka90 hahah no ja tez sie boje tych gor i dolin i innych :-) a co najgorzej do samego mierzenia brak mi sytematycynosci, hahah , u mnie sie wszystko okaze w nastepnzm tyg. pod koniec bo to bedzie koniec cyklu i zobacze czy cos sie pojawi lub NIE :-D!! hih

najgorsze jest to ze zgubilam telefon a tam mialam wszystko wykresy, moj caly kalendarz!!! kurdee...!!! musze go znalezc bo najlepsze jest to ze zgubilam CHYBA w domu hahahhha nie pamietam gdzie co i jak masakra jakas!!!!

Miciur-ka no to zycze powodzenia w odnalezieniu telefonu ;) Ja nigdy wczesniej temp. nie mierzylam i zaczelam os tego cyklu. Naczytalam sie tyle roznych glupot, ze sama niewiem w co wierzyc... A przez to jak patrze na moj wykres, mam wrazenie, ze cykl jest bezowu :/ I do tego testy owu negatywne, sluz pare dni temu przezroczysty, ciagliwy, dosc duzo a teraz sucho... Masakra oglupiam sie przez to, a bylam oaza spokoju :p Na luzackim podejsciu, ale chyba zaczynam swirowac .

reklama
Mamolinka spokojnie oddychaj ;-) wiem że łatwiej napisać niż zrobić ... ale trzymaj się tego co napisałaś wczoraj , nie ma co świrować i za dużo czytać , wtedy powstaje meksyk w głowie ... ja juz nic nie czytam co ma być to będzie , nie mozna za mocno się nakręcać , głowa do góry już niedługo będziesz się cieszyła z 2 kreseczek życzę Ci żeby to było jak najszybciej :-)

Do góry