reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Hhihi przepraszam ze was tak nakrecilam :-D:-D,,,,, Ja po poronieniu staralam sie rok ,ale to byla moje wina ..ta wlasnie psychika nie pozwalala na zaciazenie ...Kupilam testy owu ,,,,ok pokazywaly mi dwie kreski jedna dosc mocna od kontrolnej to owulacja prawda ???sex mialam prze 7 dni codzienie ,,,,nogi do gory i co tam jeszcze aby sie udalo :-).hmmmm i pomyslalam ja bezplodna jestem !!!! ale 2-gie po co mi dziecko mam juz 2 dzieci nie musze wstawac po nocach ,mleko ,papersy itp,,,Naprade dziewczyny zamiast tego wbilam sobie tylko zebym w ciaze nie zaszla musze schudnac moze jakies solarium fajne ciuszki ,szpilki i bedzie git ....:-D:-D .I tego miesiaca jak zaciazylam ja sie tego nie spodziewalam ,,,zreszta jaka by to byla dla was niespodzianka 2 kresek jak wiecie ze jestescie w ciazy bo byl sex 10 dni temu juz to widze .(Biegne do kibelka z testem w reku no 2 kreski eh eh Wiedzialam jak moglo byc inaczej przeciez Zosia cala noc trzymala nogi w gorze ).:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja dokladnie tak samo proboje, staram sie o tym nie myslec, ale mimowolnie to jak np tutaj jestem albo mam do czynienia z dziecmi to jest ciezej juz

reklama
dziewczyny podziwiam, jak wy to robicie:-)?? wstawac o 6 ranoooo? RRANOO? :szok: chyba ta moja 2 polowka bedzie to robic tylko mu cycki dorobie hahah, ja nie dam rady :-p heh, kiedys bylam ranny ptaszek a teraz ze mnie spioch masakryczny!! ehh jakos to bedzie - bede sie martwic jak zajde :-)

karotka trzymam kciuki!!!

dobrej nocy :*

Witam się i ja:-)
No chyba wszystkie czekamy na teścior Karotki:tak:.
Satchkat- mówisz, ze wysyp ciąż? Może faktycznie i nam sie uda!!!

Blog pierwsza klasa (uwielbiam czytać jak któś dobrze pisze, tak trzymać!!!). Ja niestety nie potrafię, mam tylko nadzieję że Wy tu mnie rozumiecie:confused::sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry