reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Ale namodziłyście :) ja dziś w Homesense szalałam.
Ja miałam testy owu analogowe i nie chcę ich już nigdy widzieć na oczy - zgadywanie, czy kreska jest już wystarczająco mocna, czy nie - to nie dla mnie. Dwa cykle na nich jechałam i podziekowałam, teraz mam Clearblue Digital i za 3 dni zaczynam sikać - na dodatek z moczu porannego, co dla mnie jest kosmicznym ułatwieniem. Tylko ze one tutaj kosztują £25 za 20szt (Amazon), a w PL jakieś strazne te ceny są :/

Karotka, takmi się zdaje, żeś zaciążyła, Waćpanna ;)

Witam nowe forumowe dziewczyny!

reklama
Kasoku pozytywny test to taki,gdzie druga kreska jest tego samego koloru lub mocniejsza od tej kontrolnej.

Tak w ogóle to ja już zaczęłam staranka jakiś czas temu i w tym cyklu kończę boboseksy :) Nie zaczęłam więc od listopada,ale przypadkiem trafiłam :)

Otoz to, moje krechy moze nie sa mocniejsze od kontrolnej, ale na tym samym poziomie, wiec zobaczymy, ale chyba rezygnuje z testow owu, bo za bardzo sie nakrecam, sprobuje nic nie robic, jak przy pierwszej dzidzi.

hello
ale u mnie leje... i niech pada cały dzień przynajmniej ludzie mi sie nie będą kręcili za bardzo. dzisiaj kupuje ostatni test i robie go jutro. w środe/czwartek powinnam teoretycznie dostać @ ale coś z mojej dziwnej temperatury tak nie wychodzi...

dobra ide do pracy

karotka
pochwal sie testem :)

Witam sie poniedzialkowo ;))

Karotka Skarbie gdzie sie podziewasz? Czekam tu od rana na dobre wiesci od Ciebie :D

U mnie dzisiaj w miare ladna pogoda, najwazniejsze, ze nie pada ;) W koncu moze wyjde z mloda na spacerek troszke sie dotlenic. Dzisiaj jakos zle spalam. I do mlodej pare razy wstawalam w nocy.

Milego dnia zycze Kochane :*

Cześć dziewczyny :* No i mamy poniedziałek,"ulubiony" dzień wszystkich pracujących i uczących się :-D.
mamolinka,Satchkat no właśnie @ nadal nie ma,w sumie chciałam dzisiaj testować,ale ze strachu przed rozczarowaniem zrobię to chyba jutro lub pojutrze :-D Chociaż korci mnie jak nie wiem....
missiiss pochwalę się...jak zrobię :-D Kurde,jeszcze 1-2 dni i wtedy na pewno już zatestuję...póki co,4 dzień bez @..
Czuję się jakoś dziwnie dzisiaj...Taka ospała,zmęczona,ale nie wiem czym.:no:Muszę zrobić młodej śniadanie...i sobie herbatkę.:-) Ale nie chce mi się wstawać sprzed kompa hahaha :-D:-D
A co u was kochane?

Kochana no nie, ja tu zle sypiam od rana oczekuje, a Ty jeszcze nie zatestowalas haha, nie ladnie nie ladnie ;P Ja sie stresuje tak mocno, jakbym to ja mialam testowac. Moja mloda juz po sniadaniu bajki oglada, a ja jeszcze lenie sie w lozku. A ja chyba niedlugo musze sie podniesc i wyjsc z domu troche , a pozniej eksperymentalny obiad kurczak w czekoladzie :D Ciekawe co z tego wyjdzie :p

mamolinka dzięki i to super,że się tak mną przejmujesz,kochana jesteś :*;-) Nooo,w sumie mnie nosi,żeby do tej apteki skoczyć,ale po prostu nie chcę się rozczarować...Jutro zatestuję już na pewno,obiecuję.
Kurczak w czekoladzie? Hmmm...powiem ci,że ciekawy pomysł,musisz koniecznie dać znać jak wyszło.,;-) Nie wiem czemu,ale taki przepis kojarzy mi się z babeczkami w ciąży.:-D:-D

Tak, ja kocham poniedzialki miloscia goraca i czysta...

Karotka, rozumiem itd, ale wez sie kobieto zlituj i nasikaj na patysia...

Mamolinka, ja moge zareczyc, ze kurczak marynowany w kakao, cynamonie, kminie rzymskim i miodzie jest bardzo si, takze taki z czekolada pewnie tez bedzie. Bardzo fajnie smakuje takie polaczenie.

Ja mam jakas komedie z tempka... No kurde, baby, od kiedy zaczelam mierzyc, to sie budze pol nocy. A teraz najlepsze - w nocy z piatku na sobote przez sen wygrzebalam termometr spod poduszki, wyjelam z opakowania i dalej nie wiem, co, ale obudzilam sie o 4 z minutami i zaczelam go szukac, znalazlam zawiniety w faldy koldry. No ja pie*dole!!!

reklama
Kochana nie kaz nam czekac do jutra, smigaj do apteki i rob test :p Dam napewno znac jak wyszedl kurczaczek, ale podobno jest wysmienity, palce lizac:D

Satchkat to ja poprosze przepis napewno wyprobuje, lubie eksperymenty o nietypowych skladnikach, ale idealnym smaku ;) He ja mam nastawiony budzic na 6:30 zeby tempke mierzyc a odkad zaczelam to robic to budze sie bez budzika. Ja mam dziwna ta tempke caly czas niska i bez zadnych skokow a dzisiaj juz 14 dzien cyklu, ale czekam cierpliwie dalej i seksuje mojego eMa :D Jeszcz z 2-3 dni staranek i koniec, nastepna faza to bedzie czekanie do testowania... Oby jak najszybciej do 20-11

Ostatnia edycja:
Do góry