reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

Kamilko nie pojade, bo to w innym miescie a bezoosredniego autobusu nie mam...a jednak to bylby 32 tc a ja jzu ledwo chodze.. a tam bym musiala j3chac sama... no nic bedzie niespodzainka hehe.
To zaciskaj nogi zaciskaj.

Limonka obys trafila na mile polozne..

Anabelko ja tez tak czekalam na ruchy i w tej ciazy pozno poczulambte wlasciwe... nie wiem kolo 18 tyg. Jakos i powiem ci ze teraz sie modle by maly choc na chwile przestal sie wiercic i kopac...
Sie tak kurdupel ulozyl ze raczkami mi po cipce kreci... i to boli..normalnie czuje go pod skura na samej cipce...szokk.. strasznie nisko jest.
A wczoraj maly akrobata przez caly brzuch od gory do dolu noga przejechal...chyba chcial sobie palca u stopy possac.
Ogolnie spac mi nie daje...naciska glowa na pecherz wiec kibelek to moj przyjaciel.
Zostalo mi 79 dni do terminu i mam nadzieje ze za jakies 65 sie wykluje.hehe.

Milego dnia

hehe wiem jak to jest gdy ktoś Ci grzebie w cip :-D :-) Kuba mi to robił w 6 miesiącu,miałam wrażenie że mi tam palce wkłada haha teraz jest najgorzej bo dziecko ma jeszcze dużo miejsca,ale życzę Ci by za te pare tygodni zrobiło mu się ciasno i był grzeczny :-)

Ja czasami czuję takie jakby puknięcie na środku brzucha ale nie wiem czy to jelito czy nie :confused: no i cyce znowu mnie swędzą :-) jutro mam wizytę u ginekologa :-) badanie podwozia,rozmowa o tym HPV

Ostatnia edycja:
reklama
laski wybaczcie ale cały dzień byłam poza domem, dopiero co wróciłam z Łodzi, miałam kolejną komisję lekarską.

rano zdjęcia nie cyknęłam bo spóźniłabym się do pracy prawie z tych emocji :-D

teraz to nie ma co cykać bo kreseczka jest słaba i przy sztucznym świetle pewnie niewiele będzie widać.

jutro idę na godz 9 więc siknę rano, cyknę fotę i od razu Wam wstawię :tak:

Ahh Karola to jutro czekam na test z rana. Wez wstaw to co masz a moze cos zobaczymy...aaaa ja juz sie doczekac nie moge no... a Ty ze swoimi zdolnosciami fotograficznymi zapewne dasz rade hehe

reklama
Kasoku- pokręciłam się po domu troszkę. No szału idzie dostać. Dziś mnie po raz pierwszy od 2 tygodni brzuch nie bolał. Miałam taki dziwny ból w dole brzucha po prawej stronie. Mnie troszkę przerażało ale na tylu lekarzy, którzy mnie przebadali w te i wewte nie stwierdzili nieprawidłowości więc to chyba normalne było..chyba. Lepiej by się nie powtórzyło.
Tili- jak tam skurcze??
Limonka- rodzisz???

Do góry