reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki listopadowe 2012 :)

smerfik nie ma cienia? nawet takiego delikatnego???

kurcze przykro mi, a już myślałam, że wsiądziesz do wagonika a ja i emalia będziemy w następnym.

akuku brawo, zdolny ten Twój synek :tak:

ovufriend dziś mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka :szok: :-D

reklama
heyy dziewczyny
tili noo na godzinach jestem ale co z tego jak nie mam lekarza :angry::angry: jedna pojechała ku... na urlop a druga z powodu tej zasranej Goduli nie może mi odbierać porodu

anabelko ja chodze do dr. Stańkowskiej a ona na goduli pracuje i jedynie co mi zostaje to zabrze na traugutta bo tam przyjmuje moja poprzednia gin dr. Patrycja Fielger-rudol czy jakoś tak i co am zrobić wkurze sie to na Bytomu bede rodzić na 3 bo innej opcji nie mam :(:(:-(

dziwczyny nie smutamy sie .... nie ma o co ;D byłam u ginekologa... endometrium 15 mm czyli jk we wczesnej ciazy , cyce dalej napiete..... lekarz kazal zrobic bete w czwartek , bo jak dla niego za wczesnie zrobilam test , a mogl byc to wynik brania hormonow ktore sie jakos ze soba zle polaczyly i wyskoczyla druga kreska, a ja nie to po okresie laparoskopia i sprawdzimy droznosc moich jajowodow;D :)

Hej, ja dzisiaj przezylam maly horror bylam na wizycie u gina, wszystko ok, mdalam lekarce wyniki badan od kardiologa, u którego bylam kilka tygodni temu z powodu tej plamki na serduszku u Mlodego, no i ginekoloszka mi powiedziała,ze niby opis ok,ale we wnioskach pan kardiolog napisał,ze konieczny jest porod w specjalistycznym szpitalu dobrze wyposażonym kardiologicznie, bo jest tu przewężenie i mozlisowsc jakiejś wady, ja wcześniej nie czytałam co kardiolog napisał we wniosku końcowym, bo mi powiedział ,ze serce młody ma zdrowe, ale w takim razie o ck chodzi, gin szybko mnie skierowala znowu do kardiologa na USG i echo, a ja posrana. Wyszlam od lekarza i czuje jak mi się slabo robi, zadzwoniłam do tego osrodka gdzie mi za 200 zl robiono te badania i pytam się o tego lekarza kardiologa przedstawiam sytuacje i mowie,ze musze z nim szybko porozmawiać, na to ***** w rejestracji mi odrzekla,ze owszem mogę porozmawiać z doktorem ale będę musiala zaplacic za kolejna wizyte, ja no tro ze chyba chu jem w twarz dostała jakim prawem mam znowu za kolejna wizyte zaplacic jak ja siue chce tylko dowiedzieć co pan szanowny doktor miał na myśli pisząc wnioski wizyty, spytałam się jej jeszcze czy takim maja sposób na zarabianie kasy, podala mi po bojach nr telefonu do doktora i zadzwoniłam do niego, przedstawiłam sytuacje, a on zaczal mnie przepraszzac, ze nie wykasowal poprzedniej pacjentki wnioskow i tak jakos się nalozylo moje badanie z inna babka, ja mu na to,ze jestem o krok od zawalu serca i chyba jest niepoważny, jak można. Aj mowie Wam dobrze ,ze chociaż przyznal się do bledu i,ze dodzwoniłam się do niego. Stres miałam na całej linii.

Akuku no, zdolniacha synek,
Smerfik a może to ciaza???

Limonka- współczuję sytuacji ze szpitalem, Dasz radę!
Akuku- brawo dla młodego!
Kasoku- no ja pierdziu, ja to bym zeszła na zwała normalnie//
Smerfik - &&&&& nadal zaciśnięte!
Tili- lepiej się czujesz?
Karola- &&&&& kochana!

smerfik nie ma cienia? nawet takiego delikatnego???

kurcze przykro mi, a już myślałam, że wsiądziesz do wagonika a ja i emalia będziemy w następnym.

akuku brawo, zdolny ten Twój synek :tak:

ovufriend dziś mnie rozśmieszyło, po raz pierwszy dostałam 10 / 10 ptk jeśli chodzi o objawy ciążowe, w życiu bym się nie spodziewała, że objawem ciąży może być... biegunka :szok: :-D

oj może,mnie czyściło hehe

Akuku gratulacje dla synka :-) co ja bym dała by mój tak szybko wszystkiego się uczył :-p

dziewczyny pawika rano zaliczyłam hehe napiłam się soku,wzięłam witaminy i po pewnym czasie zaczęło mnie mulić i mulić aż się wypawiłam :-D :-)

dziewczyny, chyba na zawał zaraz zejdę...

testowałam...

no żesz kurde, widzę coś.... :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

ale spokojnie, nie ma się co cieszyć bo może ten test jakiś wadliwy albo coś...

czekam do terminu @, jutro siknę znów by sprawdzić.

zdjęcia nie wstawię bo uciekam już do pracy, potem komisja lekarska, będę późno wieczorem dopiero.

3majcie kciuki!!!!!

reklama
Do góry