anabelka
Fanka BB :)
a ja myślałam że beta wyjdzie pozytywnie smerfiku no ale beta się nie myli,prędzej test sikany bo to już wiele kobiet spotkało...hmm nie wiem,który masz dzień cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
heyy no i ch.... żadnego rozwarcia z porodem to ja w lesie jestem a skurcze mam bo bąbel jest duży poza tym na Goduli jakaś szmata przytargała gronkowca i cały odział jest pod kontrola sanepidowską wiec mam zakaz rodzenia jeszcze przez tydzień o ile chce rodzic na goduli i u mojej gin noszz ku...... i jak tu nie chodzić i ryczec ja juz naprawde nie umie funkcjonować od 2.30 w nocy do 4 nie śpie tylko sie w sufit gapie albo mojego pieska tule ryczeć mi sie chce bo tylko słysze kiedy rodzisz ??? a ty jeszcze w dwupaku??? a jak sie czujesz??? no kur.... jak mam sie czuc mam dość nie chce mi sie juz telefonów odbierać bo mi sie od razu ryczeć chce chyba deprechy dostaje bo kur.. nawet nie pozwalają mi samochodem jeździć a jedyny sposób na to żebym nie myślała ile jeszcze zostało jest chodzenie po sklepach mam nadzieje ze jak zadzwonie do mojej w środe to powie mi na czym stoją tak wiec na 3-4 listopad mam termin bo juz bedzie 7 dni po terminie ehhh
przepraszam ale musiałam sie wygadać
smerfiku &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Tilus nie umiem innego zdjecia zrobic....
Krowko ja tez widze...chociaz tyle ze urojen nie mam;/ ,,,, tylko ciekawe jest to ze cos tam wyszlo a na becie nic.... jutro odbiore wynik i sie okaze.... troche ochlonelam ;p bo o wyniku dowiedzialam sie telefonicznie.....
Anabelko moj m przypomnial mi o badaniach jego siostrzenicy robionych wlasnie w tym labolatorium co ja dzisiaj robilam.. sisotrzenica miala robiona morfologie i jak odebrali wynik od razu pojechali do szpitala , lekarz bo zobaczeniu badan stwierdzil nowotwor, wykonali ponownie morfologie i okazalo sie ze musieli pomylic badania.... wiec pomylki rozne sie zdarzaja..... ale nie nastawiam sie juz na nic , powtorze jutro test, jak wyjdzie pozytywny do jade do ginekologa i powtorze u niego badania , wtedy do godz bede znala wynik ... co ma byc to bedzie...dzisiaj mam 11 d po ;/
Kasoku jak dla mnie to byl pozytywny test, bo w poprzedniej ciazy wlasnie takie mialam.....nawet test z tej samej firmy... aaa te dwa testy to dwa rozne....