reklama
Hej! Odebrałam wynik - Beta HCG negatywna :-( No cóż... Nie wiem co to się stało u mnie bo ze względu na urlop i chęć relaksu zrezygnowałam z mierzenia tempki w tym cyklu.
Ewka, ja to testuję już od tygodnia sikańcami ale negatywne.
Benfica, chyba większość staraczek jest w gorącej wodzie kąpana ;-)Ja jestem chyba mistrzynią we wczesnym testowaniu Najwcześniejszego sikańca robiłam 23dc a takto co miesiąc w 25dc zaczynam, przypadkowo zawsze w tym samym dniu.
Ewka, ja to testuję już od tygodnia sikańcami ale negatywne.
Benfica, chyba większość staraczek jest w gorącej wodzie kąpana ;-)Ja jestem chyba mistrzynią we wczesnym testowaniu Najwcześniejszego sikańca robiłam 23dc a takto co miesiąc w 25dc zaczynam, przypadkowo zawsze w tym samym dniu.
Ostatnia edycja:
Mrowkaa
Fanka BB :)
O matko,już lipcówki! Witam koleżanki z majówek i czerwcówek oraz wszystkie nowe dziewczyny . Dla tych z którymi dopiero mam przyjemność się poznać napiszę w skrócie że obecnie jestem w sumie w czwartym cyklu starań. Rezultaty będą znane ok 4 lipca. Nad ewentualnymi dalszymi staraniami (jesli teraz się nie udało) będę się dopiero zastanawiać, ale póki co czekam na swój termin. Będę was tu podglądać regularnie ;-)
Życzę samych letnich owoców!
Życzę samych letnich owoców!
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
witaj mrówka oby udało Ci się w tym cyklu i wątek staranek lipcowych Cię już nie dotyczył.
pozdrawiam!
pozdrawiam!
Fuma_Foch
"Heloł"
Chyba i ja tu zawitam bo wydaje mi się ze w tym cyklu marne szanse.
Karola - możesz zerknąć na mój wykres? Bo ja już sama nie wiem. Dziwny nieco,nie? Wygląda na bezowulacyjny? Jak widzisz miałam tam krwawienie , w tym samym czasie bolał mnie jajnik ale tempka niska i podskoczyć nie chciała.Teraz jest niby jakiś niemrawy skok ale na owu to nie wyglądało.
Nancy-przykro mi,że betka ujemna ale trzymam kciuki za następny cykl.
Mrówka- trzymam kciuki,żebyś się jeszcze załapała w czerwcu.
Chyba i ja tu zawitam bo wydaje mi się ze w tym cyklu marne szanse.
Karola - możesz zerknąć na mój wykres? Bo ja już sama nie wiem. Dziwny nieco,nie? Wygląda na bezowulacyjny? Jak widzisz miałam tam krwawienie , w tym samym czasie bolał mnie jajnik ale tempka niska i podskoczyć nie chciała.Teraz jest niby jakiś niemrawy skok ale na owu to nie wyglądało.
Nancy-przykro mi,że betka ujemna ale trzymam kciuki za następny cykl.
Mrówka- trzymam kciuki,żebyś się jeszcze załapała w czerwcu.
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
fuma ale numer przrd chwilą byłam na wątku "starania od wiosny/ lata 2013 bo widziałam, że coś tam napisałaś i właśnie lukałam na Twoje wykresy :-) chyba mnie myślami przywołałaś
no moim zdaniem niestety bezowulacyjny, porównaj sobie z moim poprzednim, podobne nie?
na te plamienia w środku cyklu weź sobie wit. B6, mnie pomogło już w drugim cyklu brania, plamienia zniknęły
no moim zdaniem niestety bezowulacyjny, porównaj sobie z moim poprzednim, podobne nie?
na te plamienia w środku cyklu weź sobie wit. B6, mnie pomogło już w drugim cyklu brania, plamienia zniknęły
19ania90
Cześć dziewczyny :-) Dołączam do lipcowych staraczek!
Może napisze wam w skrócie o sobie. Mam na imię Ania, 23 lata i mieszkam w Rudzie Śląskiej. Mam córeczkę, która w październiku skończy 2latka. O rodzeństwo dla naszej Oli staramy się od stycznia, no i w końcu postanowiłam dopisać się do grupy mocno wierzymy, że tym razem nam się uda!
Czerwcowy cykl miałam jakiś dziwny bo śluz miałam w 8dc (3 dni po @) a z tego wychodziłoby, że mój cały cykl miałby trwać 20dni i potem kolejna @... coś się poknociło... normalnie mam cykle 28-30dni więc owu wypadałby teraz w środe... no ale narazie to posucha.... śluz był więc ten miesiąc odpada dlatego dołączam do lipcówek
karola1986-21, Mrowkaa, Nanncy, benfica, ewka358, karotka00, Moniqaa, wanda_23, żabucha, doska1 , Fuma_Foch
owocnych starań, żeby lipiec pokazał się jak najwięcej II kreseczek!!!
kasoku a tobie gratuluję dzidziusia i życzę spokojnych kolejnych miesięcy
Może napisze wam w skrócie o sobie. Mam na imię Ania, 23 lata i mieszkam w Rudzie Śląskiej. Mam córeczkę, która w październiku skończy 2latka. O rodzeństwo dla naszej Oli staramy się od stycznia, no i w końcu postanowiłam dopisać się do grupy mocno wierzymy, że tym razem nam się uda!
Czerwcowy cykl miałam jakiś dziwny bo śluz miałam w 8dc (3 dni po @) a z tego wychodziłoby, że mój cały cykl miałby trwać 20dni i potem kolejna @... coś się poknociło... normalnie mam cykle 28-30dni więc owu wypadałby teraz w środe... no ale narazie to posucha.... śluz był więc ten miesiąc odpada dlatego dołączam do lipcówek
karola1986-21, Mrowkaa, Nanncy, benfica, ewka358, karotka00, Moniqaa, wanda_23, żabucha, doska1 , Fuma_Foch
owocnych starań, żeby lipiec pokazał się jak najwięcej II kreseczek!!!
kasoku a tobie gratuluję dzidziusia i życzę spokojnych kolejnych miesięcy
hej dziewczyny, przepraszam że tak rzadko się odzywam ale niestety moja praca mi na to nie pozwala. jak już na majowych napisałam, dzisiaj nie robilam bety bo od rana do teraz (niedawno wrocilam) bylam w pracy, wiec nie mialam jak, chcialam rano jutro jechac zrobic, ale musze jechac w delegacje i nawet nie bede miala czasu. Postaram się rano jeszcze raz zrobic test ciazowy no i zobaczymy, bo jezeli bym byla w ciazy to juz powinien pokazac się pozytywny wynik, prawda?
reklama
AniolekBB
Witam
Ja jeszcze mam cichą nadzieje, że załapię się na Czerwiec, chociaż nie wiem czemu, mimo iż założyłam tamten temat jakoś przestałam w nim pisać, ale czytałam codziennie, Trzymam kciuki za wszystkie &&&&&&&&, ja Testuje na dniach, jeśli będzie negatyw to do Was zawitam na dłużej
Pozdrawiam
Ja jeszcze mam cichą nadzieje, że załapię się na Czerwiec, chociaż nie wiem czemu, mimo iż założyłam tamten temat jakoś przestałam w nim pisać, ale czytałam codziennie, Trzymam kciuki za wszystkie &&&&&&&&, ja Testuje na dniach, jeśli będzie negatyw to do Was zawitam na dłużej
Pozdrawiam