reklama
Natka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&& daj nam koniecznie znać jaki wynik
Nadal mi się buzia uśmiecha jak widzę twój wykres
Michalina zdjęcia są cudne! Wikunia śliczna, no i Wy także niczego sobie ;-)
Anisen synek duży...Rzeczywiście jeśli na fotce ma 68 to nie topi się w tym specjalnie...
Ciekawe jaki mój będzie... Chyba chciałabym troszkę mniejszego, chociaż się nie zapowiada ;-) Dwa tygodnie temu wg lekarza miał 3200-3300 już.
Anuszka czekamy na wszystkie wieści. Dawaj znać jak się czujesz... &&&
A ja dalej w dwupaku chętnie jednak oddam komuś ten mój brzuch...
Mam nadzieję, że szybko któraś go ode mnie przejmie
Nadal mi się buzia uśmiecha jak widzę twój wykres
Michalina zdjęcia są cudne! Wikunia śliczna, no i Wy także niczego sobie ;-)
Anisen synek duży...Rzeczywiście jeśli na fotce ma 68 to nie topi się w tym specjalnie...
Ciekawe jaki mój będzie... Chyba chciałabym troszkę mniejszego, chociaż się nie zapowiada ;-) Dwa tygodnie temu wg lekarza miał 3200-3300 już.
Anuszka czekamy na wszystkie wieści. Dawaj znać jak się czujesz... &&&
A ja dalej w dwupaku chętnie jednak oddam komuś ten mój brzuch...
Anisen
kochamy Cię mocno
Natka mocno trzymam kciuki i czekam z niecierpliwościa na wynik.
A u nas zaczyna sie wiosna
Monika tak, to co ma na sobiew to 68 Ale on sie wielki urodził , 4 kg a już ma ponads miesiąc.
Zmierzony ma 66cm !! Wow
No Twój szkrabik też nie malutki :0 ale powiem Ci ze takie duże dzieciaczki to potem jakoś fajniej sie nosi ubiera itp niz takie maleńkie kurczaczki - porównuje z siostra której córa miała raptem 2400jak wyszły ze szpitala to dopiero była maliznota.
Ciekawe kiedy twój maluszek zechce wyjśc już moze )
A u nas zaczyna sie wiosna
Monika tak, to co ma na sobiew to 68 Ale on sie wielki urodził , 4 kg a już ma ponads miesiąc.
Zmierzony ma 66cm !! Wow
No Twój szkrabik też nie malutki :0 ale powiem Ci ze takie duże dzieciaczki to potem jakoś fajniej sie nosi ubiera itp niz takie maleńkie kurczaczki - porównuje z siostra której córa miała raptem 2400jak wyszły ze szpitala to dopiero była maliznota.
Ciekawe kiedy twój maluszek zechce wyjśc już moze )
Ostatnia edycja:
anuszka
stara-czka
ja chce!!!!A ja dalej w dwupaku chętnie jednak oddam komuś ten mój brzuch...
jaka ja podekscytowana, dziś zaczynam ...
Dzięki dziewczynki :-) jak tylko będzie wynik to dam znać- pewnie koło 20 tak jak przedwczoraj :-)
Anuszka będzie dobrze i na pewno się uda!! Nastawienie może zdziałać cuda- uwierz mi :-) tak więc myśl pozytywnie :-)
Moniqaa faktycznie duży już ten Twój synek :-) ciekawe kiedy wybierze się na drugą stronę brzuszka :-)
Anuszka będzie dobrze i na pewno się uda!! Nastawienie może zdziałać cuda- uwierz mi :-) tak więc myśl pozytywnie :-)
Moniqaa faktycznie duży już ten Twój synek :-) ciekawe kiedy wybierze się na drugą stronę brzuszka :-)
Natka no to czekamy do tej 20 z kciukami zaciśniętymi Chociaż i tak wszystkie wierzymy, że nie może być inaczej niż trzy cyfrowy wynik &&&&&
A kiedy mój wychodzi.... no wiesz... Anuszka dzisiaj zaczyna, brzuch mi zabiera... tak więc spodziewam się lada dzień lub noc ;-)
Anuszka tylko wiesz z moim brzuchem to jeszcze te ponad 20kg co mam na plusie dostajesz
No i kciuki zaciśnięte &&&&&
Anisen, wiesz wierzę, iż taki większy to łatwiej, ale ja nakupowałam tyle maluśkich słodkich rzeczy... a on ma się w nie nie zmieścić Na siłę go upchnę ;-)
Zresztą boję się, że się odwróci i przyjdzie mi SN rodzić ponad 4kg Ja boję się porodu, a co dopiero porodu takiego małego wielkoluda...
A kiedy mój wychodzi.... no wiesz... Anuszka dzisiaj zaczyna, brzuch mi zabiera... tak więc spodziewam się lada dzień lub noc ;-)
Anuszka tylko wiesz z moim brzuchem to jeszcze te ponad 20kg co mam na plusie dostajesz
No i kciuki zaciśnięte &&&&&
Anisen, wiesz wierzę, iż taki większy to łatwiej, ale ja nakupowałam tyle maluśkich słodkich rzeczy... a on ma się w nie nie zmieścić Na siłę go upchnę ;-)
Zresztą boję się, że się odwróci i przyjdzie mi SN rodzić ponad 4kg Ja boję się porodu, a co dopiero porodu takiego małego wielkoluda...
Anisen
kochamy Cię mocno
moj na dzien dobry w 56 sie nie zmieścił.
reklama