reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

Dzięki dziewczynki :*
Śmigam zaraz na betę a wynik będzie wieczorem- pewnie tak jak ostatnio :-)

Anisen oby szybko mu ten etap minął :-)

reklama
Natka kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&& daj nam koniecznie znać jaki wynik :tak:
Nadal mi się buzia uśmiecha jak widzę twój wykres :tak:

Michalina
zdjęcia są cudne! Wikunia śliczna, no i Wy także niczego sobie :-p;-)

Anisen synek duży...Rzeczywiście jeśli na fotce ma 68 to nie topi się w tym specjalnie...
Ciekawe jaki mój będzie... Chyba chciałabym troszkę mniejszego, chociaż się nie zapowiada ;-) Dwa tygodnie temu wg lekarza miał 3200-3300 już.

Anuszka
czekamy na wszystkie wieści. Dawaj znać jak się czujesz... &&&

A ja dalej w dwupaku :-p chętnie jednak oddam komuś ten mój brzuch...
Mam nadzieję, że szybko któraś go ode mnie przejmie :tak:

Natka mocno trzymam kciuki i czekam z niecierpliwościa na wynik.

A u nas zaczyna sie wiosna :)

Monika tak, to co ma na sobiew to 68 :) Ale on sie wielki urodził , 4 kg a już ma ponads miesiąc.
Zmierzony ma 66cm !! Wow ;)

No Twój szkrabik też nie malutki :0 ale powiem Ci ze takie duże dzieciaczki to potem jakoś fajniej sie nosi ubiera itp niz takie maleńkie kurczaczki - porównuje z siostra której córa miała raptem 2400jak wyszły ze szpitala ;) to dopiero była maliznota.

Ciekawe kiedy twój maluszek zechce wyjśc ;) już moze :))

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczynki :-) jak tylko będzie wynik to dam znać- pewnie koło 20 tak jak przedwczoraj :-)

Anuszka będzie dobrze i na pewno się uda!! Nastawienie może zdziałać cuda- uwierz mi :-) tak więc myśl pozytywnie :-)

Moniqaa faktycznie duży już ten Twój synek :-) ciekawe kiedy wybierze się na drugą stronę brzuszka :-)

Natka no to czekamy do tej 20 z kciukami zaciśniętymi :tak: Chociaż i tak wszystkie wierzymy, że nie może być inaczej niż trzy cyfrowy wynik &&&&&

A kiedy mój wychodzi.... no wiesz... Anuszka dzisiaj zaczyna, brzuch mi zabiera... tak więc spodziewam się lada dzień lub noc ;-)
Anuszka tylko wiesz z moim brzuchem to jeszcze te ponad 20kg co mam na plusie dostajesz :-p
No i kciuki zaciśnięte &&&&&

Anisen, wiesz wierzę, iż taki większy to łatwiej, ale ja nakupowałam tyle maluśkich słodkich rzeczy... a on ma się w nie nie zmieścić :wściekła/y: Na siłę go upchnę ;-)
Zresztą boję się, że się odwróci i przyjdzie mi SN rodzić ponad 4kg :szok: Ja boję się porodu, a co dopiero porodu takiego małego wielkoluda...

reklama
Córka mojej sis też była malutka
Miała chyba około 2600
Okruszek
Jak ja widziałam jak miała 1miesiąc to jeszcze była taka malutka.

Do góry