reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Kwietniowe :) 2013 !

natka, wielkie gratulacje!!!! a widzisz, udalo sie!!! :):):):) ktory to byl cykl??? i to chyba bez wspomagaczy?? czy cos zazywalas???
teraz sie zacznie strach o przebieg ciazy, porod a potem malenstwo. Cale zycie w strachu! :) ja tez tak chce!

anuszka, jak stymulacja? jak reagujesz na leki?

mamuski, zycze Wam chwili spokoju i wytchnienia :)

moniqa, kciuki zaza szybki i bezbolesny porod!

reklama
Melponea to 15 miesiąc starań, a pod kontrolą gina 13 :-) który cykl to Ci nie powiem bo musiałabym zliczyć wykresy :-) ten cykl był bez wspomagaczy, bez monitu, prawie że bez żadnych specjalnych starań bo mieliśmy z M trochę problemów i kłótni i zupełnie o staraniach nie myślałam :-)
Wam też się uda! Tak samo jak anuszce :-) trzymam cały czas kciuki dziewczyny :*

Natka cudnie :)) Gratulacje!!!
Normami sie nie przejmuj. Sa na sto procent skopane. pojutrze powtórz betę i moim zdaniem dzwoń do gina. Bo moze będzie uważał ze powinnaś brać luteinę .
Mi jak zadzwoniłam w ciązy z Kubą zaraz po teście kazał przyjechać za 3 tygodnie ale odebrać z recepcji zaraz receptę na luteinę. Brałam ją od samego początku też w ciązy z Leo.

Natka tak sie cieszę że aż sie pobeczałam :)) Cudnie !!!

Teraz kolejny brzuszek musi któraś przejąć ;)

Anuszka kciuki mocne za stymulacje. Musi być dobrze !! musi !

Monika ale to zleciało. Już!! rany ;) Za szybki, bez komplikacji poród i zdrowego maluszka .

A u nas ok. Radzę sobie. W następną środę wizyta u gina, Jutro z małym do pediatry. Leo odpukać kolek nie ma, noszak ale dajemy radę. Chusta działa i śpi w niej . a jak nie śpi to oglada świat. Ciekawe ile urósł i przybrał na wadze , bo sie cięzki zrobił i z ubranek zaczyna wyrastać ;) Ubrałam go wczoraj niechcący w 68 i nie jest jakoś wielkie :) Z resztą pokazę Wam jak w huśtawce wygląda , jakby miał ze 3 miesiące. A to mój Leo porannie ;)
DSC07602.jpg

Załączniki

• DSC07602.jpg
    DSC07602.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 34
NATKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!! HIP HIP HURRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Ale się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anisnen ale Twój Leo jest duży!!!!! Ja moją dopiero zaczełam w 62 ubierać.....

Moniqa to my czekamy na wieści kiedy wreszcie urodzisz :)))

Anusza kiedy macie zabieg????

A ja moją ukochaną Wikunie Wam pokażę :)))

19.jpg25.jpg28.jpg

Załączniki

• 19.jpg
    19.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 25.jpg
    25.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 40
  • 28.jpg
    28.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 42
Misia cudna sesja :) Prześliczna mała a zdjęcie rodzinne rozczulające :) będzie wspaniała pamiątka do pokazania córeczce też ;) ( moja Kinga uwielbia teraz oglądać zdjęcia jak byla mała )

Mój Leo jak sie urodził miał już 59 cm ;) wiec na wstępie w 56 sie nie mieścił za bardzo ;)

Natka
Super
Ale się cieszę z twojego szczęścia!

Leki zaczynam od jutra dopiero brać.zobaczymy jak będę na nie reagować, potem dostanę następny lek no i wtedy dopiero pobiorą mi komórki które zapłodnią i dopiero potem oddadzą.myślę że może będzie to tak około 11-17 marca
Dzięki za kciuki

Ostatnia edycja:
Dziękuję Wam bardzo dziewczynki :* proszę jeszcze o kciuki za jutro- powtarzam betę! Oby ładnie przyrosła...

anuszka z całego serca życzę Wam żeby transfer był udany :*

Anisen rośnie Wam mały jak na drożdżach! Słodki jest :-)

Misia cudna sesja, śliczną jesteście rodzinką :*

reklama
Do góry