reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki II połowa 2021

reklama
Zdj zrobiłam dopiero teraz więc wynik ze zdj to już może być wszystko bo test robiłam rano, nie z pierwszego moczu ale z drugiego. No i to jest mega giga cień więc nie wiem czy coś mi się udało złapać.

Ps podciekł dopiero po czasie, zrobiony był prawidłowo [emoji12]Zobacz załącznik 1351530
Jakiej firmy to test? Bo ja robiłam firmy Testeo i miałam fałszywie pozytywne😣 dlatego będę was tutaj przed nimi ostrzegać.

Mamy tu listę kto kiedy testuje i tak się trafiło że cyklicznie idzie wg listy że jedna nie ma ciąży a następna ma. Śmieszny zbieg okoliczności ale jestem następna w kolejce i mi wychodzi że będę w ciąży z tego cyklu 🙃 Coś czuje że zaburze ten algorytm ale kto wie 🤣
O proszę :D może i ja się złapie. Wolałabym jednak być na zielono haha

Jakiej firmy to test? Bo ja robiłam firmy Testeo i miałam fałszywie pozytywne[emoji21] dlatego będę was tutaj przed nimi ostrzegać.
Też obstawiam że to fabryczna, tylko mnie ten brak okresu irytuje. Miałam monitorowany cykl. Okres powinien być już wczoraj.
IMG_20211228_122651.jpeg

reklama
Do góry