reklama
Blondi_87
Fanka BB :)
Ja biorę Tardyferon już jakiś czas i pierwszy raz od wielu lat mam poziom w normieZamówiłam 1. Tylko teraz muszę dokupić żelazo. Jakie polecacie? Takie, żeby się naprawdę wchłaniało.
L
Lebkuchen_mum
Gość
Nie ma zdjeciaDziewczyny nie wytrzymałam i poprosiłam wczoraj męża żeby wziął mi czulszy test w aptece bo moje zamówione chyba nie dotrą w tym tygodniu. Efekt taki jak na zdjęciu
Luna88
Właśnie nie chce mi wstawić ale próbujęNie ma zdjecia
L
Lebkuchen_mum
Gość
Bo niecierpliwa jestem noWłaśnie nie chce mi wstawić ale próbuję
L
Lebkuchen_mum
Gość
Super gratulacjeWynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Gratulacje !Wynik pojawił się od razu. Kreska jeszcze delikatna. Dziś jest 11 dni po
Luna88
Teraz zarażam Was wszystkie i czekam na Wasze dwie kreseczki. Trzymajcie kciuki bo to same początki, jestem trochę w szoku bo powoli myślałam o staraniach w grudniu. Kompletnie żadnych oznak tego że się udałoSuper gratulacje
reklama
Teraz leć na betę i progesteron i czekamy na dobre wieściTeraz zarażam Was wszystkie i czekam na Wasze dwie kreseczki. Trzymajcie kciuki bo to same początki, jestem trochę w szoku bo powoli myślałam o staraniach w grudniu. Kompletnie żadnych oznak tego że się udało
Podziel się: