L
Lebkuchen_mum
Gość
Pogubiłam się już w tym wszystkim. Poszłam siku,podcieram sie a tam mega dużo sluzu typowo płodnego z krwią miewam w dni płodne troszkę krwi no ale teraz troche więcej jej było. Możliwe, że przez acard bo to 1 raz kiedy w ogóle go biorę. Zauważyłam już, że zrobiło mi się kilka siniaków dość bolesnych. Ja ogólnie mam słabe naczynia a nogi calutkie w siniakach od dziecka z nie wiadomych przyczyn. Ciekawe czy to już po owu czy przed czy co. Bo zrobiłam teraz test owu i jest bardzo jasna kreseczka a i rano i po godzinie 14 była dość mocna, wtedy co wam wstawiałam. Dziwne no nic, będę od dziś testować 3x dziennie bo na 100000% już płodne są. Ciążowy będę testować od 8/9 dnia po piku, tak jak to było w poprzednich ciążach.kłuje prawy jajnik więc znowu z prawego. W ogóle dziś przy seksie mega mnie bolał ten prawy jajnik...
Może zawsze tak było ale się nie skupiałam bo skupiałam się by nie zajść więc płodne nawet z zabezpieczeniem omijaliśmy
Może zawsze tak było ale się nie skupiałam bo skupiałam się by nie zajść więc płodne nawet z zabezpieczeniem omijaliśmy