Dam znac napewno i czekam tez na wiadomość od CiebieNo to jesteśmy w podobnym terminie, tyle że ja już 6 dni po owu, trzymam kciuki i dawaj znać co tam u Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znac napewno i czekam tez na wiadomość od CiebieNo to jesteśmy w podobnym terminie, tyle że ja już 6 dni po owu, trzymam kciuki i dawaj znać co tam u Ciebie
Dobrze wiedzieć jak taki ból to wytrzymamPrzyjemne nie jest ale szkoda sie denerwowac. Dla mnie to ból jak miesiączkowy ☺A badanie warto wykonać
Ja też tak mamTo Ty masz jak moja mama, idento [emoji16]
U mnie śluzu nie było , po wiesiołka się poprawił i to naprawdę się poprawił .To ja chyba mam jakiś problem ze sluzem płodnym. W okolicy 10-14dc zwykle zaczyna mnie zalewać taki bardzo rzadki, wodnisty śluz - wstaję rano i po prostu wodospad. Nigdy nie zauważyłam, żeby ten śluz zmieniał się w jakiś lepki czy ciągnący, ani nie wyglądał nigdy jak białko jajka... W piątek idę do gina, dopytam o to, bo trochę się martwię. Macie jakieś sposoby na poprawę jakości sluzu? Co może mieć na niego wpływ?
No to teraz tylko przyjemności przed Tobą [emoji16] trzymam kciuki żeby ten cykl był udany [emoji3059]Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie [emoji849] miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć
Cieszę się bardzo Teraz na pewno się uda. I niedługo zobaczysz dwie kreseczki na endo pij winkoHej laski, jestem po drożności. Bolało mnie miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć
Winko to chętnieCieszę się bardzo Teraz na pewno się uda. I niedługo zobaczysz dwie kreseczki na endo pij winko
DziękujęNo to teraz tylko przyjemności przed Tobą [emoji16] trzymam kciuki żeby ten cykl był udany [emoji3059]
A jak się teraz czujesz? teraz pójdzie elegancko [emoji16]Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie [emoji849] miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć
Ale się cieszę, teraz to już pójdzie z górki ani się obejrzysz a już będziesz w ciążyWinko to chętnie
Dziękuję