reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
To ja chyba mam jakiś problem ze sluzem płodnym. W okolicy 10-14dc zwykle zaczyna mnie zalewać taki bardzo rzadki, wodnisty śluz - wstaję rano i po prostu wodospad. Nigdy nie zauważyłam, żeby ten śluz zmieniał się w jakiś lepki czy ciągnący, ani nie wyglądał nigdy jak białko jajka... W piątek idę do gina, dopytam o to, bo trochę się martwię. Macie jakieś sposoby na poprawę jakości sluzu? Co może mieć na niego wpływ?
U mnie śluzu nie było , po wiesiołka się poprawił i to naprawdę się poprawił .

Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie 🙄 miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać :) dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć :)

Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie [emoji849] miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać :) dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć :)
No to teraz tylko przyjemności przed Tobą [emoji16] trzymam kciuki żeby ten cykl był udany [emoji3059]

Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie 🙄 miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać :) dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć :)
Cieszę się bardzo 😄😄 Teraz na pewno się uda. I niedługo zobaczysz dwie kreseczki 😘😘 na endo pij winko

Hej laski, jestem po drożności. Bolało mnie [emoji849] miałam przytkane ale ogólnie drożne już są więc można się starać :) dodatkowo mam na lewym jajniki pęcherzyk 12mm, na prawym dwa po 10 mm. Tylko endometrium słabe bo 4,5 mm ale to dopiero 10dc i dr mówi, że może jeszcze urosnąć :)
A jak się teraz czujesz? :) teraz pójdzie elegancko [emoji16]

reklama
Do góry